SERIE A

Πραντέλι: "Υπογράφω για άλλα 5 χρόνια..."

Πραντέλι: "Υπογράφω για άλλα 5 χρόνια..."
Πραντέλι-Φιορεντίνα

Ο Τσέζαρε Πραντέλι δήλωσε έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Φιορεντίνα, απαντώντας στα σενάρια για μεταπήδησή του σε Γιουβέντους ή Εθνική Ιταλίας

Τρεις ημέρες μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μπάγερν και παραμονή του δύσκολου αγώνα με τη Νάπολι στο "Σαν Πάολο" για το πρωτάθλημα, ο Ιταλός τεχνικός έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες υποστηρίζοντας πως δική του πρόθεση είναι να υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "βιόλα".
"Θέλω να κάνω ένα απλό σχόλιο. Και αισθάνομαι λίγη ντροπή που κάνω αυτή τη δήλωση καθώς δεν είναι του στυλ μου. Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο τα πέντε τελευταία χρόνια που είμαι στη Φιορεντίνα.

Είμαι εδώ και είμαι έτοιμος να καθήσω κάτω με τους διοικούντες και να συζητήσω για την ανανέωση του συμβολαίου μου.



Είμαι έτοιμος να ανανεώσω το συμβόλαιό μου και για πέντε χρόνια αν είναι απαραίτητο", ξεκαθάρισε ο Πραντέλι, ο οποίος μίλησε για το δύσκολο έργο που έχει η ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν.

"Είμαστε υπερήφανοι για αυτά που κάναμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και νομίζω ότι όχι μόνο οι οπαδοί της Φιορεντίνα αλλά και οι υποστηρικτές των άλλων ομάδων εκτίμησαν αυτό που καταφέραμε.

Από τώρα μέχρι το τέλος μας περιμένουν σημαντικά παιχνίδια, θέλω να διαπιστώσω αν μπορούμε να παλεύουμε ακόμα για σημαντικούς στόχους ή όχι.

Χρειάζεται να πάρουμε πόντους, έχουμε πολλά προβλήματα ενόψει Νάπολι αλλα ποντάρω στον θυμό και στην διάθεση να τρέξουν αυτοί που δεν έπαιξαν κόντρα στη Μπάγερν.



Δεν πηγαίνουμε στη Νάπολι πιστεύοντας ότι έχουμε χάσει: καταφέραμε πριν λίγες ημέρες να νικήσουμε τη Μπάγερν Μονάχου, βάζοντας τρία γκολ, μην το ξεχνάμε αυτό".










TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ