ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράσινο για το "πράσινο" γήπεδο

Πράσινο για το "πράσινο" γήπεδο
ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ

Με περισσότερο πράσινο, "ανάβει πράσινο" για Βοτανικό. Τι είπε η Τίνα Μπιρμπίλη στη Βουλή

Η Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, υπογράμμισε την διαφωνία της κυβέρνησης με τις προηγούμενες ρυθμίσεις, έκανε, όμως, σαφές ότι η κατασκευή του γηπέδου εξακολουθεί να αποτελεί επιθυμία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εφόσον αυξηθεί ο συντελεστής πρασίνου στον Βοτανικό, η Κυβέρνηση δεν έχει κανένα πρόβλημα για να κατασκευαστεί το γήπεδο του ΠΑΟ.

Η κυρία Μπιρμπίλη μιλώντας στη Βουλή, ήταν κατηγορηματική: " Η ρύθμιση που ψηφίστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση για τη διπλή ανάπλαση δεν μας βρίσκει καθόλου σύμφωνους, διότι δεν διασφαλίζει την προστασία του αστικού περιβάλλοντος".

Η σχετική διατύπωση δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς η κα Μπριμπίλη, έχει εκφράσει πολλάκις την ευαισθησία της Κυβέρνησης στο συγκεκριμένο θέμα, εστιάζοντας την κριτική της για τις επιλογές της προηγούμενης, υπό τον κ.Σουφλιά, ηγεσίας του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Η Υπουργός διευκρίνισε ότι δεν αντιτίθεται στην κατασκευή του γηπέδου: " Να είμαι πολύ σαφής για να μη δημιουργηθεί καμία παρανόηση. Αυτή τη στιγμή το έργο της διπλής ανάπλασης έχει σταματήσει μετά την απόφαση του ΣτΕ.

Προφανώς όλο αυτό το διάστημα προσπαθούμε να σχεδιάσουμε μία ρύθμιση η οποία θα διασφαλίσει στην πράξη την αστική ανάπλαση, τη διπλή ανάπλαση και θα έχει καλύτερους όρους για το αστικό περιβάλλον. Αυτή τη ρύθμιση ελπίζουμε να μπορέσουμε να την παρουσιάσουμε.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να ανησυχούν; Όχι, το γήπεδο θέλουμε να γίνει... Αυτό είναι σαφές".










TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ