Η Τότεναμ έκανε την ανατροπή κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και πήρε τη νίκη που τη διατηρεί σε τροχιά τετράδας. Η Τσέλσι πήρε βαθμό στο τέλος κόντρα στην Μπρέντφορντ.
Η Τότεναμ τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο κατάφερε να πάρει το τρίποντο στο φινάλε με 3-1 στο πλαίσιο της 27η αγωνιστικής της Premier League. Οι παίκτες του Άγγελου Ποστέκογλου κυριάρχησαν σχεδόν σε όλο το ματς, με την Πάλας να βρίσκει πρώτη δίχτυα.
Ο Εμπερέτσι Έζε έφερε σε θέση ισχύος την ομάδα του Ολιβιέρ Γκλάσνερ στο 59ο λεπτό. Τα σπιρούνια είχαν τέσσερα λεπτά νωρίτερα δοκάρι με τον Σον, αλλά η προσπάθειά του έγλυψε το δοκάρι του Τζόνστον.
Στο 78′ η Τότεναμ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βέρνερ μετά από ασίστ του Τζόνσον και δύο λεπτά μετά ο Κριστιάν Ρομέρο διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-1). Η Τότεναμ έφτασε τους 50 βαθμούς και παρέμεινε στην πέμπτη θέση.
Η Τσέλσι γλίτωσε τα χειρότερα κόντρα στην Μπρέντφορντ
Η Τσέλσι έμεινε μακριά από τις νίκες για δεύτερη σερί αγωνιστική, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Μπρέντφορντ εκτός έδρας.
Ο Νίκολας Τζάκσον έδωσε το προβάδισμα στους μπλε στο 35ο λεπτό, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ μπήκε δυναμικά στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να φέρει τούμπα