PREMIER LEAGUE

Premier League: Η βαθμολογία μετά από το νικηφόρο πέρασμα της Γιουνάιτεντ από την έδρα της Έβερτον

Ο Ράσφορντ με τον Ιβόμπι στο Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Ράσφορντ με τον Ιβόμπι στο Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Premier League μετά από την επικράτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Έβερτον στο "Γκούντισον Παρκ" στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Η Έβερτον προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με πανέμορφο γκολ του Ιγουόμπι όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ να πάρει κάτι καλό από αυτό το ματς, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Premier League.

Με τον Άντονι να κάνει το 1-1 στο 15' σκοράροντας και στο τρίτο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα (πρώτος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που το πετυχαίνει) και τον Ρονάλντο να κάνει την ανατροπή στο 44' με το γκολ Νο 700 στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο, η ομάδα του Έρικ τεν Χαχ έκανε σπουδαία ανατροπή (1-2) και ανέβηκε μόνη στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Οι κόκκινοι διάβολοι είναι πλέον στο -1 από την 4η Τσέλσι και στο -9 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ ενώ στον αντίποδα η Έβερτον έμεινε στους 10 βαθμούς, όσους έχουν και οι Λίβερπουλ, Μπρέντφορντ και Γουέστ Χαμ.

Η βαθμολογία της Premier League:

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΒΕΡΤΟΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΣΕΛΣΙ ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΡΣΕΝΑΛ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΛΙΝΤΣ ΛΕΣΤΕΡ ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ