ΑΓΓΛΙΑ

Premier League και FA Cup

Premier League και FA Cup
ρούνεϊ

Αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αγγλία ξεχωρίζουν οι ημιτελικοί του FA Cup στο "Wembley", όμως διεξάγεται και η 33η αγωνιστική στην Premier League

Ο πρώτος ημιτελικός θα γίνει το Σάββατο με αντιπάλους Άρσεναλ και Τσέλσι, ενώ κάτι λιγότερο από 24 ώρες αργότερα θα έρθουν αντιμέτωπες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον.
Σε αντίθεση με τους προηγούμενους γύρους, δεν υπάρχει επαναληπτικός σε περίπωση ισοπαλίας, έτσι σε αυτό το ενδεχόμενο θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί και πέναλτι, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 30 Μαΐου, φυσικά στο "Wembley".

Η ένταση σε δύο τόσο σπουδαία ματς θα είναι μεγάλη, όμως υπάρχουν δύο πρόσωπα που την κάνουν εντονότερη και αυτά δεν είναι άλλα απο τους Γουέιν Ρούνεϊ και Άσλεϊ Κόουλ.

Οι οπαδοί της Έβερτον δεν θέλουν ούτε... να βλέπουν τον πρώτο και ανάλογα είναι τα αισθήματα και των οπαδών της Άρσεναλ για τον δεύτερο, καθώς αμφότεροι άφησαν τις ομάδες τους για να πάνε στον προσεχή αντίπαλό τους.

Όσον αφορά στην Premier League, πέντε αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο και δύο την Κυριακή. Η όγδοη και σπουδαίοτερη θα γίνει την Τρίτη, όταν η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί την Άρσεναλ στο "Άνφιλντ", μία μέρα μετά στο "Στάμφορντ Μπριτζ" η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Έβερτον, ενώ το ματς της Γουΐγκαν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα γίνει στα μέσα Μαΐου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής της Premier League:

Σάββατο


Άστον Βίλα - Γουέστ Χαμ (17:00)
Μίντλεσμπρο - Φούλαμ
Πόρτσμουθ - Μπόλτον
Στόουκ - Μπλάκμπερν
Σάντερλαντ - Χαλ

Κυριακή
Τότεναμ - Νιούκαστλ (15:30)
Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Μπρομ (17:00)

Τρίτη
Λίβερπουλ - Άρσεναλ (22:00)

Τετάρτη
Τσέλσι - Έβερτον (22:00)

13/05

Γουΐγκαν - Μάν. Γιουνάιτεντ (22:00)

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ημιτελικών του FA Cup:

Σάββατο

Άρσεναλ - Τσέλσι (19:15)

Κυριακή
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον (18:00)
































TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ