PREMIER LEAGUE

Premier League: Ο Βάρντι θύμισε στους οπαδούς της Τότεναμ την σκληρή πραγματικότητα

Premier League: Ο Βάρντι θύμισε στους οπαδούς της Τότεναμ την σκληρή πραγματικότητα

Ο Βάρντι τιμώρησε την Τότεναμ και στη συνέχεια τρόλαρε τους οπαδούς της, δείχνοντάς τους πως τα τελευταία χρόνια δεν έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα.

Η Λέστερ επέστρεψε φέτος στην Premier League και ο Τζέιμι Βάρντι απέδειξε ότι είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Παρότι λοιπόν έχει πατήσει τα 37, ο πολύπειρος φορ υπέγραψε με δικό του γκολ την ισοπαλία με την Τότεναμ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τις αλεπούδες, στην πρεμιέρα του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Ο Βάρντι βέβαια δεν έμεινε μόνο στο γκολ, αφού τη στιγμή της αλλαγής του, άνοιξε διάλογο με τους φίλους της Τότεναμ, που βρέθηκαν στο King Power Stadium.

Συγκεκριμένα, φρόντισε να τους τρολάρει με το πρωτάθλημα που είχαν κατακτήσει οι αλεπούδες το 2016. Ο Βάρντι πρώτα έδειξε το σήμα της Premier League στο μανίκι, έκανε το ένα με το δάχτυλό του και στη συνέχεια το μηδέν.

Έτσι, τους θύμισε πως η Λέστερ έχει κατακτήσει πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, εν αντιθέσει με την Τότεναμ, η οποία το κατέκτησε το 1961, όταν το αγγλικό πρωτάθλημα δεν λεγόταν Premier League.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ