ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρεμιέρα Euro: Ο σωστός τρόπος για να ξεκινήσουμε από τον Παντελή Βλαχόπουλο

Πρεμιέρα Euro: Ο σωστός τρόπος για να ξεκινήσουμε από τον Παντελή Βλαχόπουλο
24MEDIA

Ο Παντελής Βλαχόπουλος αναλύει τα ματς της εβδομάδας μαζί με το efood και δίνει το δικό του σχόλιο για τα πρώτα ματς της έναρξης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Παράλληλα δίνουμε και τη λύση στο αιώνιο ερώτημα των ποδοσφαιρόφιλων. "Τι θα παραγγείλουμε;".

Αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα έχει Euro και φαγητό. Ξεκινάμε δυναμικά την Παρασκευή 14/6 με το Γερμανία-Σκωτία. Η πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις, αλλά η Γερμανία είναι το φαβορί μαζί φυσικά με την Γαλλία. Οι Γερμανοί ως διοργανωτές ξεκινάνε με το πρώτο ματς και θέλουν να κάνουν μια καλή αρχή με νίκη επί της Σκωτίας.

Από την άλλη έχουμε ένα σπουδαίο ματς το Σάββατο ανάμεσα στην Ισπανία, η οποία έχει βρεθεί 3 φορές στην κορυφή της Ευρώπης και την Κροατία. Οι Κροάτες έχουν δώσει μια σημαντική παρουσία σε Μουντιάλ και θέλουν να έχουν και μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Πράγματι, η Ισπανία είναι το φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως οι Ισπανοί μπορούν να διεκδικήσουν μια από τις πρώτες θέσεις στο Euro 2024.

Παράλληλα, η Ιταλία αντιμετωπίζει την Αλβανία σε έναν επίσης σημαντικό αγώνα της διοργάνωσης. Η Ιταλία ως πρωταθλήτρια Ευρώπης το '21 θα χρειαστεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Όμως, όλες οι ομάδες θα προσπαθήσουν να της πάρουν το στέμμα. Η Αλβανία είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα και θα παλέψει στον αγώνα.

Πρεμιέρα Euro: Ο σωστός τρόπος για να ξεκινήσουμε από τον Παντελή Βλαχόπουλο
24MEDIA

Το αιώνιο δίλλημα

Το πρόγραμμα του Euro είναι γεμάτο και μαζί με τους αγώνες ξεκινάει και το μεγαλύτερο ερώτημα των ποδοσφαιρόφιλων. "Τι θα παραγγείλουμε;". Το efood έχει τη λύση και δημιουργεί τα eurodeals. Από την έναρξη της διοργάνωσης στις 14 Ιουνίου έως και τον μεγάλο τελικό στις 14 Ιουλίου μπαίνοντας στο efood, και πατώντας το φίλτρο eurodeals μπορούμε να ανακαλύψουμε, μοναδικές προσφορές -50%, και να παραγγείλουμε ό,τι τραβάει η όρεξή μας.

Πρεμιέρα Euro: Ο σωστός τρόπος για να ξεκινήσουμε από τον Παντελή Βλαχόπουλο
24MEDIA

Επομένως κάθε εβδομάδα συνδυάζουμε τα κορυφαία ματς με τις πιο γευστικές παραγγελίες από efood. Ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία ανήκουμε όταν παρακολουθούμε αγώνες Euro είτε με παρέα στο σπίτι είτε με συναδέλφους στο γραφείο το σίγουρο είναι ότι με την απλή αυτή διαδικασία το efood έχει φροντίσει για εμάς.

Μείνετε συντονισμένοι για να δείτε πως το efood έχει σκοράρει στις προσφορές.

TAGS ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ