EUROPA LEAGUE

Preview: Europa League

Foto Daniele Badolato / LaPresse
09 04 2014 Vinovo ( Italia )
Sport Calcio
ESCLUSIVA JUVENTUS
Juventus - Olimpique Lione
Europa League 2013 2014 - Quarti di finale ritorno - Conferenza stampa Juventus
Nella foto: 

Photo Daniele Badolato / LaPresse
09 04 2014 Vinovo ( Italy )
Sport Soccer
Juventus - Olimpique Lione
Europa League 2013 2014 Round of 8 second leg - Juventus press conference
In the picture:
Foto Daniele Badolato / LaPresse 09 04 2014 Vinovo ( Italia ) Sport Calcio ESCLUSIVA JUVENTUS Juventus - Olimpique Lione Europa League 2013 2014 - Quarti di finale ritorno - Conferenza stampa Juventus Nella foto: Photo Daniele Badolato / LaPresse 09 04 2014 Vinovo ( Italy ) Sport Soccer Juventus - Olimpique Lione Europa League 2013 2014 Round of 8 second leg - Juventus press conference In the picture: LAPRESSE

Η αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Πόρτο ξεχωρίζει από τις αποψινές ρεβάνς των "8" του Europa League, καθώς Γιουβέντους, Μπενφίκα και Βασιλεία έχουν κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης. "Καμία Serie A", τόνισε ο Κόντε (video)

Το βράδυ της Πέμπτης διεξάγονται οι ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Europa League και μετά τα αποτελέσματα στα πρώτα ματς το περισσότερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το Σεβίλλη - Πόρτο, με τους "δράκους" να έχουν επικρατήσει με 1-0 στο "Ντραγκάο".

Με το ίδιο σκορ είχαν νικήσει Γιουβέντους και Μπενφίκα, αλλά μέσα στις έδρες των Λιόν και Άλκμααρ, αντίστοιχα, έτσι είναι τα φαβορί, όπως βέβαια και η Βασιλεία που είχε πάρει νίκη με 3-0 επί της Βαλένθια στην Ελβετία.

Foto Daniele Badolato / LaPresse
03 04 2014 Lione ( Francia )
Sport Calcio
Olimpique Lione - Juventus
Europa League 2013 2014 - Quarti di finale andata
Nella foto: lo schieramento

Photo Daniele Badolato / LaPresse
03 04 2014 Lione ( France )
Sport Soccer
Olimpique Lione - Juventus
Europa League 2013 2014 Round of 8 first leg
In the picture: team line up
Foto Daniele Badolato / LaPresse 03 04 2014 Lione ( Francia ) Sport Calcio Olimpique Lione - Juventus Europa League 2013 2014 - Quarti di finale andata Nella foto: lo schieramento Photo Daniele Badolato / LaPresse 03 04 2014 Lione ( France ) Sport Soccer Olimpique Lione - Juventus Europa League 2013 2014 Round of 8 first leg In the picture: team line up LAPRESSE

"Δεν υπάρχει καμία Serie A"

Την παραπάνω ατάκα χρησιμοποίησε ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, για να τονίσει στους παίκτες πως πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στην ρεβάνς με την Λιόν στο Τορίνο, καθώς μετά τη νίκη στην Γαλλία υπάρχει μια σιγουριά για την πρόκριση, έτσι θέλει να μην βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κάρλος Τέβες, ενώ νοκ-άουτ για τους "μπιανκονέρι" είναι οι Μπαρτζάλι, Ογκμπόνα και Πελούζο.

Όσον αφορά στην Λιόν, δεν είναι σίγουρο πως θα προλάβει ο Ουμτιτί, ενώ ο Ρεμί Γκαρντ, ο οποίος πιστεύει στην ανατροπή, δεν υπολογίζει στους τραυματίες, Μπίσεβατς, Νταμπό, Φοφανά, Γκουρκούφ, Γκρενιέ και Μιγκέλ Λόπες.

Preview: Europa League

Το βουνό μπροστά στην Βαλένθια

"Είναι το μόνο πράγμα που συζητάμε από την Κυριακή. Πρέπει να πιστεύουμε. Κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να ονειρευόμαστε", τόνισε ο τεχνικός της Βαλένθια, Χουάν Αντόνιο Πίτσι, εν όψει της ρεβάνς με την Βασιλεία, με τον στόχο της πρόκρισης να μοιάζει με βουνό για τις νυχτερίδες μετά το 3-0 της Ελβετίας.

Ο Πίτσι δεν έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες, Ντιέγκο Άλβες, Σεντέρος και Βίκτορ Ρουίς, ίσως και τον Ρικάρντο Κόστα, αλλά πολλά περισσότερα προβλήματα έχει ο Μουράτ Γιακίν, οποίος στην συνέντευξη τύπου θυμήθηκε την τελευταία επίσκεψη της Βασιλείας στο "Μεστάγια" (6-2) και δεν να ζήσει κάτι ανάλογο.

Τόνισε πως δεν παίξει αμυντικά και θα κυνηγήσει το γκολ που θα "τελειώσει" την πρόκριση, ενώ όσον αφορά στα αγωνιστικά προβλήματα, ο Σούχι είναι τιμωρημένος, τραυματίες είναι οι Αντίλι, Ατζέτι, Ιβάνοφ, Φιλίπ Ντεγκέν, Στόκερ και Στρέλερ, αλλά και αμφίβολοι οι Σάουρο και Φόζερ.

Preview: Europa League

Με ηρεμία και υπομονή η Σεβίλλη

Ο Ουνάι Έμερι ζήτησε από τους παίκτες της Σεβίλλης να έχουν ηρεμία και υπομονή στην ρεβάνς με την Πόρτο, όπως τόνισε και ο Ντανιέλ Καρίσο στην συνέντευξη τύπου, αναφέροντας επίσης πως ξέρουν καλά ότι πολύ σημαντικό είναι και να αμυνθούν καλά, έτσι ώστε να μην δεχτούν γκολ.

Το καλό για τους Ισπανούς είναι πως ο σκόρερ του πρώτου ματς και πρώτος σκόρερ του πορτογαλικού πρωταθλήματος, ο Τζάκσον Μαρτίνες, θα απουσιάζει λόγω τιμωρίας, όπως και ο Φερνάντο.

Τιμωρημένος για την Σεβίλλη είναι ο Αλμπέρτο Μορένο, ενώ λόγω τραυματισμού θα απουσιάσουν οι Τσερίσεβ και Κριστόφορο.

Preview: Europa League

"Η πίεση την Μπενφίκα"

Ο προπονητής της Άλκμααρ, Ντικ Άντβοκαατ, τονίζει πως η Άλκμααρ μετά την ήττα με 0-1 στην Ολλανδία δεν έχει τίποτα να χάσει στην ρεβάνς της Λισαβόνας, έτσι όλη πίεση είναι στην Μπενφίκα.

Ο τεχνικός των "αετών", Ζόρζε Ζεζούς, ανέφερε πως μία νίκη με 1-0 ποτέ δεν δίνει σπουδαίο προβάδισμα, αλλά ο παίκτης του, Αντρέ Αλμέιδα το παράκανε, καθώς είπε πως η ομάδα του δεν είναι φαβορί, καθώς δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτήν την φάση!

Αρτούρ, Φέισα και Καβαλέιρο είναι αμφίβολοι για την Μπενφίκα (έμειναν εκτός 18άδας οι Όμπλακ και Ρούμπεν Αμορίμ) και νοκ-άουτ ο Μαρσέλις για την Άλκμααρ.

Preview: Europa League

Το πρόγραμμα των ρεβάνς των προημιτελικών:

Μπενφίκα - Άλκμααρ [1-0] ( 22:05)

Γιουβέντους - Λιόν [1-0] ( Novasports 3, 22:05)

Βαλένθια - Βασιλεία [0-3] ( Novasports 1, 22:05)

Σεβίλλη - Πόρτο [0-1] ( ANT1, 22:05)

Ο πίνακας των σκόρερς

8 γκολ

Χόναταν Σοριάνο (Ζάλτσμπουργκ)

6 γκολ

Ρομάν Μπέζιακ (Λουντογκόρετς)

5 γκολ

Τζερμέιν Ντεφόου (Τότεναμ)

Ολτσάν Αντίν (Τράμπζονσπορ)

4 γκολ

Αλεξάντερ Μάιερ (Φρανκφούρτη)

Σέρτζο Φλόκαρι (Λάτσιο)

Τέρενς Μπόιντ (Ραπίντ)

Πάκο Αλκάθερ (Βαλένθια)

Κεβέν Γκαμεϊρό (Σεβίλλη)

Αντρέι Γιαρμόλενκο (Ντινάμο Κιέβου)

Γεβγέν Κονοπλιάνκα (Ντνίπρο)

Αλάν (Ζάλτσμπουργκ)

Σαντιό Μανέ (Ζάλτσμπουργκ)

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ