EUROPA LEAGUE

Preview: Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ

Preview: Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ
Σάμροκ Ρόβερς

Με το στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο Δουβλίνο από τους Σάμροκ Ρόβερς (3/11, 20:00, ΑΝΤ1).

Μόνο νίκη είναι το σύνθημα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης στο Δουβλίνο με τους Σάμροκ Ρόβερς την προσεχή Πέμπτη (3/11, 20:00, ΑΝΤ1).

Μετά το 2-1 της Τούμπας, η ομάδα του Μπόλονι θέλει και τους τρεις βαθμούς εκτός έδρας για να διατηρηθεί τουλάχιστον στην 2η θέση και σε τροχιά πρόκρισης.

Από τη μεριά του οι Ιρλανδοί θα παίξουν χωρίς κανένα άγχος στην προσπάθειά τους να πάρουν τους πρώτους βαθμούς στον 1ο όμιλο του Europa League.

Γήπεδο: Tallaght Stadium

Διαιτητής: Αλεξέι Κουλμπάκοφ (Λευκορωσία)

Ώρα Έναρξης: 20:00

Κανάλι: ΑΝΤ1

Ο καιρός στο Δουβλίνο

Η βαθμολογία

Τότεναμ 7

ΠΑΟΚ 5

Ρουμπίν 4

Σάμροκ 0

Να αφήσει πίσω τις άσχημες εντυπώσεις από τη νέα απώλεια στην Ελλάδα (ήττα από Παναθηναϊκό) επιθυμεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στο "τριφύλλι" της Ιρλανδίας. Ο Δικέφαλος θέλει να φορέσει το καλό του ευρωπαϊκό του κουστούμι και να διατηρήσει το αήττητο των 8 σερί παιχνιδιών στο Europa League.

Τελευταία ήττα ήρθε πέρσι στην Τούμπα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (0-1) στους "32", ενώ μακρυά από τη Θεσσαλονίκη μετράει στα 5 τελευταία ματς 2 νίκες και 3 ισοπαλίες. Τελευταία φορά που γύρισε χαμένος στην Ελλάδα ήταν στις 21/10/10 όταν νικήθηκε από την Βιγιαρεάλ με 1-0.

Φυσικά στην Ιρλανδία ο Δικέφαλος δεν θέλει να διατηρήσει απλά το αήττητο, αλλά και να φύγει με τους τρεις βαθμούς οι οποίοι θα τον διατηρήσουν τουλάχιστον στη δεύτερη θέση. Αν παράλληλα η Τότεναμ περάσει από το Καζάν, τότε ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους "32".

Με τη σειρά τους οι παίκτες των Σάμροκ θέλουν να κατακτήσουν τους πρώτους βαθμούς στον όμιλο. Μαθηματικά είναι ακόμα στο παιχνίδι της πρόκρισης, ωστόσο και οι ίδιοι ξέρουν πως η μεγάλη επιτυχία τους θα είναι να μην τελειώσουν τον όμιλο με μηδέν βαθμούς.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ