ΓΑΛΛΙΑ

Πρίγκηπας και πάλι ο Ζιουλί;

Πρίγκηπας και πάλι ο Ζιουλί;
ζιουλι

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Μονακό βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Λουντοβίκ Ζιουλί

Η πολυκοσμία στο κέντρο της Μπαρτσελόνα σε συνδυασμό με τις καταπληκτικές εμφανίσεις του Λιονέλ Μέσι στο φετινό πρωτάθλημα, οδηγούν το Λουντοβίκ Ζιουλί στην έξοδο απο το Καμπ Νου. Ο 31χρονος Γάλλος δε συμπεριελαμβάνεται στα πλάνα του Φράνκ Ράικαρντ για τη νέα χρονιά και η δοίκηση των "μπλαουγκράνα" είναι έτοιμη να τον παραχωρήσει.
Ενδιαφέρον για την απόκτηση του έμπειρου μέσου είχε εκφράσει και η Μαρσέιγ, όμως τα εννέα εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε η Μπαρτσελόνα στάθηκαν εμπόδιο για τη μετακόμιση του παίκτη στη Μασσαλία. Κάποια άλλα σενάρια έκαναν λόγο πως ο Ζιουλί θα δοθεί ως αντάλλαγμα στη Ρόμα για την απόκτηση του Κριστιάν Κίβου, όμως ο Ρουμάνος αμυντικός θα συνεχίσει τη καριέρα του τελικά στην Ίντερ.

Στη Μονακό όμως φαίνεται να θέλουν διακαώς την επιστροφή του άλλοτε αρχηγού των Μονεγάσκων και όλα δείχνουν πως ο 31χρονος μέσος θα συνεχίσει τη καρίερα του στη ομάδα που αγωνιζόταν μέχρι το 2004 απ' όπου έφυγε με προορισμό τη Καταλονία. Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες απο τη Γαλλία αναφέρουν πως ο Ζιουλί βρίσκεται στο Πριγκηπάτο και έχει ξεκινήσει τις διαπραγμεύτεσεις με τους ιθύνοντες της Μονακό.


TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ