ΗΡΑΚΛΗΣ

Πρίττας: "Είμαστε ζωντανοί"

Πρίττας: "Είμαστε ζωντανοί"
Πρίττας

"Συνεχίζουμε να κυνηγάμε την παραμονή μας με αξιώσεις", δήλωσε ο χρυσός σκόρερ του Ηρακλή, Σάκης Πρίττας

"Συνεχίζουμε να είμαστε ζωντανοί, να κυνηγάμε την παραμονή μας με αξιώσεις και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε", παραδέχτηκε μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με το Αιγάλεω ο σκόρερ του Ηρακλή, Σάκης Πρίττας, με τον τερματοφύλακα χθες του "Γηραιού", Γιώργο Μπαντή, να του έδωσε τα εύσημα με την εξής δήλωση: "Ποια απόκρουση μου; Το γκολ του Σάκη".


Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης από την πλευρά του στάθηκε στην εμφάνιση αλλά και στην παρουσία του κόσμου του Ηρακλή στις κερκίδες του "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης". "Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σε ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι της ιστορίας της, το κερδίσαμε αλλά τώρα αυτό τελείωσε", επισήμανε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης που αναφερόμενος στον κόσμο του "Γηραιού" που βρέθηκε στις κερκίδες είπε: "Το ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας. Εγώ ευχόμουν από την αρχή της χρονιάς να συνέβαινε αυτό και σε μία τέτοια περίπτωση δεν θα είχαμε τόσα προβλήματα".


Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας τόνισε: "Το θέλαμε περισσότερο το δείξαμε από το πρώτο ημίχρονο", ενώ τέλος ο Τάσος Κατσαμπής που βρέθηκε μετά από καιρό και πάλι στην αποστολή είπε: "Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης ενώ αξίζουν συγχαρητήρια στους οπαδούς μας. Η νίκη ανήκει στην κερκίδα και στα παιδιά που βρέθηκαν εκεί".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ