ΑΡΗΣ

Πρίττας: "Η νίκη ήταν μονόδρομος για μας"

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πρίττας-Άρης-Ολυμπιακός MOTIONTEAM

"Είναι πολύ τιμητικό για μένα να αναφέρεται αυτός ο προπονητής σε μένα με τόσα κολακευτικά σχόλια", τόνισε ο Σάκης Πρίττας αναφερόμενος στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ

Για την χθεσινή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δήλωσε: «Όλη η ομάδα είχε πολύ πάθος. Ξέραμε ότι είχαμε μείνει πίσω στην βαθμολογία και ξέραμε ότι η νίκη ήταν μονόδρομος για μας και παρά την νίκη μας η θέση που έχουμε συνεχίζει να μην αρμόζει στην ομάδα και στο ρόστερ της».

Για την φάση του γκολ είπε: «Στην αρχή της φάσης λίγο πριν την σπρώξω στον Κάμπορα σκέφτηκα να μην βγει άουτ γιατί την είχα ακουμπήσει εγώ τελευταίος και δεν θα παίρναμε ούτε κόρνερ. Και από την στιγμή που δεν την καθάρισε ο Νικοπολίδης και δεν έβαλε το σώμα του ευτυχήσαμε να σκοράρουμε».

Για το πώς ένιωσε στο ξέσπασμα του κόσμου του Άρη μετά το γκολ τόνισε: «Η χθεσινή ατμόσφαιρα ήταν το κάτι άλλο και όταν μπήκε το γκολ ένιωσα ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι των 70΄ που είχαν προηγηθεί από τις ευκαιρίες που χάσαμε γιατί από μία αδράνεια μπορεί να βρεθείς πίσω στο σκορ και δικαιολογημένα ξέσπασε».

Για το αν οι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους είπε: «Η ομάδα πάλι φέτος ξεκίνησε με άλλον προπονητή και άλλαξε. Έχουμε δείξει ότι δεν έχουμε σταθερή απόδοση από παιχνίδι σε παιχνίδι και θέλω να πιστεύω ότι με τον νέο προπονητή θα έχουμε καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στον Β' γύρο και να μπούμε στα πλέι οφ κοιτώντας μπροστά για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την αναφορά του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στο πρόσωπό του στις δηλώσεις του στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του ντέρμπι σχολίασε: «Είναι πολύ τιμητικό για μένα να αναφέρεται αυτός ο προπονητής σε μένα με τόσα κολακευτικά σχόλια και επειδή γνωρίζει το ποδόσφαιρο ήξερε το πόσο δύσκολο είναι να αντεπεξέλθει ένας ποδοσφαιριστής μετά από μεγάλη απουσία σε 90'.

Η έλευσή του κ. Κούπερ έδωσε κίνητρο σε ποδοσφαιριστές που ήμασταν παραγκωνισμένοι να βοηθήσουμε την ομάδα ακόμα περισσότερο με κάθε τρόπο. Άλλοι έχουνε περισσότερες ευκαιρίες και άλλοι λιγότερο. Και πέρσι είχα κληθεί στις τελευταίες αγωνιστικές να βοηθήσω την ομάδα και πάντα όποτε μου ζητείτε θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».



Για το αν βγήκε ο ποδοσφαιρικός του εγωισμός στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υποστήριξε: «Υπάρχει ικανοποίηση και για την νίκη και για την εμφάνιση αλλά δεν θα πρέπει επαναπαυτούμε. Ο ποδοσφαιριστής εξάλλου θα πρέπει να δίνει συνέχεια τα διαπιστευτήριά του σε κάθε παιχνίδι και τον καλύτερό του εαυτό».

Για τις μεταπτώσεις στις εμφανίσεις της ομάδας στην φετινή χρονιά σε σχέση με την χθεσινή με τον Ολυμπιακό είπε: «Οι μεγάλοι αντίπαλοι αποτελούν κίνητρο για όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά θα πρέπει να βελτιώσουμε την νοοτροπία μας ώστε να μείνει έτσι σε όλα τα παιχνίδια ώστε να μην κάνουμε ξανά εμφανίσεις όπως με την Τρίπολη που ήμασταν πολύ κακοί. Σε όλο τον Β΄ γύρο σίγουρα θα υπάρξει και κάποια αρνητική εμφάνιση αλλά θέλω να πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο μέρος της θα είναι όπως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Για το που πιστεύει ότι θα καταλήξει ο Άρης στο φετινό πρωτάθλημα της Super League σχολίασε: «Πιστεύω ότι θα είμαστε σίγουρα στις θέσεις των πλέι οφ ενώ και η 3η θέση δεν είναι ακατόρθωτο να κατακτηθεί με τους δύο πρώτους να έχουνε ξεφύγει. Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε και το Κύπελλο που είναι ο πρωταρχικός στόχος που θα έδινε το κάτι παραπάνω και σε μας και στον κόσμο μας».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και το αν το βλέπει και ως μία εκδίκηση για την ήττα στο πρωτάθλημα είπε: «Θα είναι ένα παιχνίδι όπου θα πρέπει να μπούμε με διαφορετική νοοτροπία από εκείνο στο πρωτάθλημα και να κάνουμε μία νίκη που θα μας φέρει στην επόμενη φάση του θεσμού. Τα τελευταία χρόνια εξάλλου Έχουμε φθάσει σε τρεις τελικούς και δεν τα καταφέραμε για ένα το τρόπαιο που το θέλουν πολύ και η ομάδα και ο κόσμος και εμείς οι ίδιοι».

Για τα παράπονα από την διαιτησία δήλωσε: «Η διαιτησία άλλες φορές σε ευνοεί και άλλες σε αδικεί. Υπήρχαν φάσεις και χθες που θα μπορούσανε να είχανε γείρει την πλάστιγγα προς το μέρος μας. Δεν θα πρέπει όμως να ασχολούμαστε με την διαιτησία αλλά το πώς εμείς θα πετύχουμε να βελτιώσουμε την προσωπική μας εμφάνιση και πως θα κερδίζουμε και τα λάθη των διαιτητών».

Τέλος για την ευχή του για το νέο έτος 2010 τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Άρη που συνεχίζει να ακολουθεί την ομάδα ακόμα και όταν τον στεναχωρούμε και είναι συνεχώς δίπλα μας και δεν σταματάει να τραγουδάει. Η χθεσινή παρουσία του ήταν συγκλονιστική και εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο, να έχουμε ένα καλό νέο έτος και μεγάλη μου χαρά θα ήταν να συνοδευτεί με έναν τίτλο. Κι όσο για μένα θα είμαι εδώ γιατί θα πρέπει να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα που μας έχει δοθεί από τον προπονητή μας στο διάστημα του ρεπό μας».



















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ