ΑΡΗΣ

Πρίττας: "Κανένας εφησυχασμός"

Πρίττας: "Κανένας εφησυχασμός"
INTIME SPORTS

Στα στούντιο του ΑΡΗΣ FM 92,8 φιλοξενήθηκε ο Σάκης Πρίττας, με αφορμή το γύρισμα τηλεοπτικού σποτ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για λογαριασμό του συνδρομητικού καναλιού εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Super League

Την ίδια ώρα η διοίκηση της ΠΑΕ φαίνεται και παρά το μπέρδεμα με τους μάνατζερ να πλησιάζει στην απόκτηση του Ρικάρντο Φατί της Ρόμα ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του επιθετικού της Μπάνφιλντ, Τζερόνιμο Μπαράλες, για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού.

Ο Πρίττας στην συνέντευξή του με αφορμή την παρουσία του στα στούντιο του ΑΡΗΣ FM 92,8 αναφερόμενος στις αναμετρήσεις με την Αούστρια Βιέννης για τα πλέι οφ του Europa League τόνισε: « Χρειαζόταν καθαρό μυαλό στον αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης», προκειμένου να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε πολύ, ενώ εντολή του κ. Κούπερ προς το πρόσωπό μου ήταν να κλείσω τους διαδρόμους για την αυστριακή ομάδα.

Το πολυπόθητο γκολ ήρθε έστω και στο τέλος. Σίγουρα κάθε τέρμα είναι ξεχωριστό, όμως πρέπει πάντοτε να έχουμε στο μυαλό μας ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Δεν υπάρχει εφησυχασμός και στη Βιέννη θα ταξιδέψουμε με σκοπό να πετύχουμε και εκεί γκολ και να πάρουμε την πρόκριση για τους ομίλους.

Σαν παλαιότεροι στην ομάδα έχουμε μεταφέρει στα νέα παιδιά τη σημασία του παιχνιδιού και μαζί με τον κόσμο μας, πάμε στην Αυστρία με σκοπό το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού
».

Στο μεταγραφικό μέτωπο η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και παρά το μπέρδεμα που προέκυψε τις τελευταίες ώρες με τους μάνατζερ συνεχίζει να ασχολείται για την απόκτηση του Ρικάρντο Φατί της Ρόμα. Ο 24χρονος Γάλλος αμυντικός χαφ συνεχίζει να παραμένει στην Θεσσαλονίκη και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μέχρι αύριο μπορεί να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Παράλληλα και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή στον Άρη εξετάζουν και την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού της Μπάνφιλντ, Τζερόνιμο Μπαράλες, για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού. Ο Αργεντινός επιθετικός - θέση στην οποία ο τεχνικός του Άρη Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει ζητήσει έναν ακόμη να πλαισιώσει τους Κόκε, Τσέζαρεκ και Ρουίζ – στην περσινή αγωνιστική περίοδο είχε αγωνιστεί στην ισπανική Ουέλβα και πάλι δανεικός όπου πέτυχε δύο γκολ σε 29 παιχνίδια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ