ΑΡΗΣ

Πρίττας: "Nα απολαύσω την κάθε στιγμή στο Μουντιάλ"

Πρίττας: "Nα απολαύσω την κάθε στιγμή στο Μουντιάλ"
πρίττας

Έτοιμος να απολαύσει την κάθε στιγμή στο Μουντιάλ δηλώνει ο Σάκης Πρίττας που είναι μέσα στην 23αδα της Εθνικής

Με αφορμή την συμμετοχή του στην 23άδα της αποστολής της Εθνικής ομάδας που θα βρεθεί στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής για το φετινό Μουντιάλ ο Σάκης Πρίττας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΑΡΗΣ FM 92,8
Αρχικά, για την επιλογή του στους 23 του Εθνικού μας συγκροτήματος δήλωσε: "Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Ο στόχος μου επετεύχθη και είναι μεγάλη επιτυχία για μένα που θα βρίσκομαι στην Εθνική ομάδα".

Ερωτηθείς για τα συναισθήματα του την στιγμή της ανακοίνωσης του ονόματός του, από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό ανέφερε: " Έγινε μια ομιλία το πρωί και μάλιστα ο ίδιος ο κ. Ρεχάγκελ στεναχωρήθηκε που έμειναν κάποιοι παίκτες εκτός αποστολής. Στη συνέχεια ανακοίνωσε τα ονόματα", είπε και συνέχισε: "Νιώθω πολύ όμορφα για την ευκαιρία αυτή που μου δίνεται. Οπωσδήποτε στο ξεκίνημα της σεζόν το μυαλό μου δεν πήγαινε σε μια τέτοια εξέλιξη.

Δεν είχα ούτε λεπτό συμμετοχής και τώρα η γεύση που έχω είναι γλυκιά. Οπωσδήποτε σε αυτήν την ηλικία το να φτάνεις σε μια τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου είναι ακόμα πιο δύσκολο. Είμαι όμως πολύ ικανοποιημένος"

.

Για τον κόσμο του Άρη και τα συγχαρητήρια μηνύματα που έστελναν κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο ίδιος τόνισε: " Είναι μεγάλη χαρά που ο κόσμος είναι δίπλα μου. Σίγουρα θα είναι μέσα στο μυαλό μου σε κάθε στιγμή μου με την Εθνική.

Προβάλουμε την ομάδα του Άρη μέσα από την επιτυχία μας. Την δική μου και του Μιχάλη Σηφάκη φυσικά. Μακάρι να βρεθούνε και άλλοι Έλληνες μέσω του Άρη στην εθνική Ελλάδος γιατί πραγματικά γίνεται εξαιρετική δουλειά στην ομάδα μας"

.

Για το εάν τον φοβίζει το γεγονός ότι δεν θα έχει πολύ χρόνο ώστε να ξεκουραστεί αμέσως μετά το Μουντιάλ είχε να πει: "Δεν έχει περάσει καθόλου από το μυαλό μου αυτό. Η κούραση με σωστή αντιμετώπιση και καλή ζωή δεν θα μου δημιουργήσει πρόβλημα. Είμαστε συνεχώς μαζί με τον Μιχάλη Σηφάκη και με όλα τα παιδιά.

Ο ανταγωνισμός για τη θέση που κέρδισα στην 23αδα ήταν ανάμεσα σε τέσσερις παίκτες. Μετά την ανακοίνωση του ονόματός μου, όλοι οι συμπαίκτες μου, μου έδωσαν συγχαρητήρια.

Θέλω να απολαύσω την κάθε στιγμή. Εύχομαι να είμαι δυνατός και μακάρι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Σήμερα έχουμε προπόνηση και αύριο παίζουμε με την Παραγουάη. Μετά το αυριανό παιχνίδι επιστρέφουμε στην Ελλάδα".










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ