ΑΡΗΣ

Πρίττας: "Όλα εξαρτώνται από εμάς"

Πρίττας: "Όλα εξαρτώνται από εμάς"
INTIME SPORTS

Ο Άρης για να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ πρέπει να περάσει το εμπόδιο της Αούστρια Βιέννης.

Ο Σάκης Πρίττας συμφωνεί ότι η Αούστρια Βιέννης δεν είναι εύκολος αντίπαλος και θα χρειαστεί προσπάθεια για να περάσουν οι "κιτρινόμαυροι" στην επόμενη φάση.

" Είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά γενικότερα το Europa League έχει δυνατές ομάδες. Όλα αυτά είναι σχετικά. Εξαρτάται από τη δική μας απόδοση το τι θα γίνει στα δύο παιχνίδια. Η Αούστρια έχει παίξει αρκετά παιχνίδια πρωταθλήματος κι έχει αποκτήσει καλύτερο ρυθμό. Εμείς, αν θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ’ ότι με τους Πολωνούς. Ο Άρης είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο. Στο παρελθόν έχουμε αποκλειστεί από μια κροατική ομάδα (σ.σ. Σλάβεν Μπελούπο)... Ξέρουμε ότι είναι καλός ο αντίπαλος, αλλά μπορούμε να περάσουμε και έχουμε αρκετές ελπίδες πρόκρισης", τόνισε σε δηλώσεις του στο "novasportfm 94,6".

Για τον επαναληπτικό με τη Γιαγκελόνια: " Δεν είχαμε καλή παρουσία, αν και ξεκινήσαμε καλά. Προσπαθήσαμε, βέβαια, να παίξουμε καλά, αλλά μόλις έγινε το 2-1 για τους Πολωνούς δημιουργήθηκε άγχος στην ομάδα, αλλά ευτυχώς ήρθε η ισοφάριση και η πρόκριση".

Για το αν προτιμάει να αγωνιστεί εντός ή εκτός στον πρώτο αγώνα: " Δεν με επηρεάζουν ιδιαίτερα το αν θα είναι εντός η εκτός του πρώτο παιχνίδι. Σίγουρα, σε γενικότερες γραμμές, καλό είναι να παίζεις εκτός το πρώτο ματς για να έχεις τη ρεβάνς στην έδρα σου".

Για τους εγχώριους στόχους του Άρη: " Θέλουμε να βγούμε στα πλέι οφ, όπως και πέρυσι, και γενικότερα να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και αν γίνεται να διεκδικήσουμε τον τίτλο μέσω του Κυπέλλου".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ