ΑΡΗΣ

Πρίττας: "Θα επιστρέψω δυνατότερος"

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ MOTIONTEAM

Ο τραυματισμός του Σάκη Πρίττα θα τον αφήσει για περίπου ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων γεγονός που τον πεισμώνει να επιστρέψει δυνατότερος στις υποχρεώσεις του με τον Άρη.

Ο παίκτης των "κιτρίνων" μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Άρης FM", αναφέρθηκε στον τραυματισμό του αλλά και στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

" Θέλει ακινησία. Τις πρώτες ώρες και ημέρες είναι δύσκολο αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα. Ήταν μία ανύποπτη φάση έγινε μία διεκδίκηση μπάλας έπεσα χωρίς να βάλω το χέρι μου και με το που έπεσα αισθάνθηκα τον πόνο και είδα ένα κόκαλο στον ώμο μου να προεξέχει.

Ναι ήθελα πάρα πολύ αλλά δεν πορεία να κάνεις κάτι διαφορετικό οι τραυματισμοί είναι στο πρόγραμμα εγώ στην καριέρα μου τους έχω νιώσει αρκετές φορές και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω όταν είμαι υγιής για να επιστρέψω δριμύτερος
", εξήγησε ο Πρίττας αναφορικά με τον τραυματισμό του.

Ο Σάκης Πρίττας θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος στα επόμενα παιχνίδια, αν και θα χάσει σίγουρα το ντέρμπι με την ΑΕΚ: "Έ χουμε την ΑΕΚ και το ευρωπαϊκό είναι πολύ δύσκολο να δώσω το παρόν Θα εξαντλήσω τις πιθανότητες για το ευρωπαϊκό μέρα τη μέρα θα βλέπουμε πως πηγαίνει ο τραυματισμός. Δεν πρέπει να ασχοληθούμε με τα προβλήματα της ΑΕΚ.

Μεγάλη ομάδα και αν την υποτιμήσεις είναι πολύ πιθανό να μην πάρεις το αποτέλεσμα . Να κοιτάξουμε τον Άρη να είμαστε δυνατοί ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης
".

Για την εικόνα του Άρη μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα και τους ευρωπαϊκούς αγώνες, τόνισε: " Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το ξεκίνημα που καταφέραμε. Αν απομονώσουμε μία αρνητική παρένθεση με τον Πανιώνιο ίσως και με Εργοτέλη, η ομάδα δείχνει σταθερότητα και πλάνο για να παίρνει αυτό που θέλει. Η ομάδα μπήκε στους ομίλους που ήταν ο στόχος για την Ευρώπη και καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Προσπαθούμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο ήθελε πολύ τη νίκη. Σημαντικό για την πόλη το ντέρμπι αλλά δεν παύει να δίνει τρεις βαθμούς που πρέπει να έχουν αντίκρισμα αρχής γενομένης από τον αγώνα με την ΑΕΚ
".

Ο Σάκης Πρίττας χαρακτηρίζει τον Χαβίτο ως τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του Αρη: " Ο Χαβίτο θα έλεγα ότι κάνει πολύ δουλειά που δεν την καταλαβαίνεις. Πολλά περισσότερα τρεξίματα. Ανέκαθεν είχε καλή παρουσία αλλά τα γκολ που πέτυχε έκανε όλο τον κόσμο να ασχοληθεί μαζί του. Κρίσιμα και καθοριστικά γκολ και αυτομάτως όλοι είδαν τι δουλειά μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο".

Υπάρχουν ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ: "Το αποτέλεσμα με την Λεβερκούζεν θα κρίνει και την συνέχειά μας σε περίπτωση αποτυχίας θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα. Έχουμε στο μυαλό μας την ΑΕΚ την Ευρώπη της βλέπουμε σαν γιορτή δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό αλλά δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να σκεφτούμε την συγκομιδή βαθμών στον όμιλο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ