ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προχωρά σε έφεση στο CAS

Προχωρά σε έφεση στο CAS
βαλνερ αντζας

Μέσα στο τρέχον 48ωρο η διοίκηση της ΠΑΕ Καλαμαριάς αναμένεται να καταθέσει έφεση στο δικαστήριο της Λοζάννης

Μέσα στο τρέχον 48ωρο η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς αναμένεται να καταθέσει στο δικαστήριο της Λοζάννης, πιο γνωστό ως CAS, την έφεση της για την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ για την υπόθεση του Ρόμαν Βάλνερ.
Πιο συγκεκριμένα για τον μηδενισμό της - με σκορ 0-3 - στον αγώνα με τον Ολυμπιακό – τον οποίο είχε κερδίσει στον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου Σταδίου με 1-0 με το γκολ του Γιώργου Μπάρκογλου αλλά και την αφαίρεση ενός βαθμού.

Στις τάξεις του Απόλλωνα Καλαμαριάς με την στάση τους αυτή αποδεικνύουν ότι είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις όποιες τους ελπίδες στην προσπάθειά τους να πάρουν και πάλι τους βαθμούς που κέρδισαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Κατά τα άλλα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλοντας και μη καλούνται να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Λεβαδειακό αλλά και την διαιτησία του Μαζαράκου, όπως και το γεγονός ότι δεν παραπέμφθηκε, και να κοιτάξουν μπροστά. Εκεί δηλαδή όπου βρίσκεται το ντέρμπι με την ΑΕΚ όπου το σύνολο του Μάκη Κατσαβάκη καλείται στο κυνήγι της παραμονής να φθάσει στην νίκη.

Ωστόσο μόνο λίγα δεν είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σερραίος τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς από τους τραυματισμούς και το φόρτωμα των ποδοσφαιριστών του με κάρτες από το παιχνίδι της Κυριακής στην Λιβαδειά. Μετά τις κάρτες που έδειξε στους "κοκκινόμαυρους" ο Ηλίας Μαζαράκος οι Παπαδόπουλος και Κόβατς έφτασαν τις τέσσερις κίτρινες κάρτες ενώ ο Κόλτσης συμπλήρωσε τις επτά την στιγμή που ο Ζαμπρόπουλος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και μάλιστα μετά την λήξη του αγώνα.

Όσο για τους τραυματίες; Στο απουσιολόγιο του Κατσαβάκη υπάρχουν τα ονόματα των Φαβάλι και Αμπονσά ενώ ο Καραλιόπουλος έχει δηλωθεί πως θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Λάρισα επίσης εξαιτίας του ότι έχει φορτωθεί με κάρτες.

Δεδομένου των παραπάνω οι Παπαδόπουλος, Κόβατς και Κόλτσης ήταν επόμενο να μην δηλωθούν ότι θα απουσιάσουν στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Παπαδόπουλος θα εκτίσει την ποινή του την 28η αγωνιστική στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη ενώ ο Κόβατς στην 29η επίσης στο Καυτανζόγλειο σε αυτό με τον Ηρακλή στο θεωρητικά όμως εκτός έδρας. Αναφορικά με τον Κόλτση θα εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα για την 27η αγωνιστική και σε αυτό με τον Ηρακλή για την 29η.

Κι όσο για την ποινή του Ζαμπρόπουλου; Σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό ο Μαζαράκος ο αμυντικός του Απόλλωνα διαψεύδει μεν πως τον έβρισε όπως αναφέρεται σε αυτό με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με ποινή πέντε αγωνιστικών.

Αναφορικά με το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα του Απόλλωνα Καλαμαριάς αυτό περιλάμβανε μετά το χθεσινό ρεπό για τους βασικούς και σήμερα υπήρχε προπόνηση το μεσημέρι στις 15:00 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Σήμερα τέλος η ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς θα πρέπει να σημειωθεί ότι κλήθηκε σε απολογία για την επόμενη Πέμπτη (27/03) και ώρα 14:00 για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της εναντίον του διαιτητή Μαζαράκου στον αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό. Επίσης, κλήθηκαν σε απολογία οι κ.κ. Τομπουλίδης και Μαυρόπουλος.
















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ