ΠΑΟΚ

Προχωράει του Τσιρίλο

Προχωράει του Τσιρίλο
ΤΣΙΡΙΛΟ

Ο Μπρούνο Τσιρίλο προτάθηκε χθες στον ΠΑΟΚ, η περίπτωση του Ιταλού αμυντικού πρώην της ΑΕΚ και νυν της ισπανικής Λεβάντε δεν άφησε αδιάφορους τους ιθύνοντες του "Δικεφάλου"

Ο Τσιρίλο είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και το περασμένο καλοκαίρι λίγο αφότου είχε μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ. Τότε όμως ο Ιταλός είχε προτιμήσει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα εκτός Ελλάδος επιλέγοντας στην πορεία να αποδεχθεί την πρόταση της ισπανικής Λεβάντε.
Στην πορεία όμως ο Τσιρίλο φαίνεται να μετάνιωσε την επιλογή της Λεβάντε και σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να αποχωρήσει ενώ παράλληλα από χθες όταν προτάθηκε στον ΠΑΟΚ δεν άργησε να γίνει η πρώτη επαφή με τον εκπρόσωπό του. Με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά ξεκίνησαν και οι πρώτες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη να αναλαμβάνει δράση με σκοπό να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του το συντομότερο δυνατό.

Στην κατεύθυνση αυτή συνέβαλε τα μέγιστα και η θετική εισήγηση του Φερνάντο Σάντος που έγινε μάλιστα χωρίς πολύ σκέψη. Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει εκφραστεί θετικά για τον Τσιρίλο και θεωρεί την απόκτηση του ως μία πολύ καλή λύση για τα μετόπισθεν της ομάδας του. Εκεί δηλαδή όπου από την πρώτη μέρα παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και εξαιτίας των προβλημάτων που είχαν προκύψει είχε αναγκαστεί σε αλχημείες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από σήμερα αναμένεται να αρχίσουν επαφές μεταξύ των δύο πλευρών όσον αφορά το οικονομικό αφού όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου η αποδέσμευση του Τσιρίλο από την Λεβάντε. Εξέλιξη δηλαδή που θα έχει ως αποτέλεσμα ο Ιταλός να μείνει ελεύθερος και το μόνο που θα απομένει θα είναι η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει ήδη ακουστεί πως ο Τσιρίλο δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας, την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή, να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν είναι να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ. Και μόνο πάντως ότι έχει ακουστεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα φανερώνει ότι οι επαφές με τον Ιταλό αμυντικό βρίσκονται ήδη σε πολύ καλό δρόμο.

Στα συν μάλιστα για τον ΠΑΟΚ στην επίτευξη συμφωνίας με τον Τσιρίλο είναι η αγάπη του για την Ελλάδα από την παρουσία του στην Ελλάδα με την φανέλα της ΑΕΚ. Κι όσο για τα παιχνίδια της μοίρας έχουν να κάνουν με το ότι ο Ιταλός προτάθηκε στον ΠΑΟΚ παραμονή του σημερινού ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με την "Ένωση" για το πρωτάθλημα της Super League.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ