ΑΡΗΣ

Προχωρημένες επαφές με Παπαδόπουλο

Προχωρημένες επαφές με Παπαδόπουλο

Ο τραυματισμός του Σέρχιο Κόκε σε συνδυασμό με την ανάγκη ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής του Άρη έφεραν στο προσκήνιο τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Ο Άρης είναι σε αναζήτηση στράικερ και ήδη έχει έρθη σε επαφή με τον 29χρονο επιθετικό ο οποίος είναι θετικός να επιστρέψει στην Ελλάδα παρά το γεγονός ότι η ομάδα του η Θέλτα διεκδικεί την άνοδό της στην Primera Division.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ εξάλλου χθες στην Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Καβάλα και στην ολοκλήρωση της τοποθέτησής του παραδέχθηκε ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση στην επίθεση: «Όταν έχεις τόσους πολλούς τραυματισμούς χαλάει η συνοχή της ομάδας αφού καλούνται να παίξουνε παίκτες χωρίς αγωνιστικό ρυθμό.

Σε κάποιες γραμμές εξάλλου όπως στην επίθεση είμαστε στα όριά μας. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνουνε κάποιες κινήσεις με συζητήσεις να έχουνε προχωρήσει», κι αν μία από αυτές θα είναι ο 31χρονος Βραζιλιάνος Εντού που αναμένεται μέχρι την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη η άλλη δεν αποκλείεται να είναι ο Παπαδόπουλος.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι στον Άρη όλες αυτές τις τελευταίες μέρες αφήνανε ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης και δεύτερου επιθετικού σε συνδυασμό λύσης του συμβολαίου του Κάρλος Ρουίζ. Για αυτό εξάλλου και είχε ακουστεί το όνομα του Ισπανού Μπένχα της Μπαρτσελόνα Β΄.

Ο τραυματισμός όμως του Κόκε που κινδυνεύει ακόμη και ρήξη έξω μηνίσκου κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην σημερινή εξέταση που θα υποβληθεί σε συνδυασμό και με την διάταση που ταλαιπωρεί τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ επισπεύδουν τις διεργασίες απόκτησης επιθετικού.

Εξάλλου και οι δύο παίκτες είναι πολύ πιθανό να απουσιάσουνε στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ. Σίγουρα ο Κόκε ενώ ο Τσέζαρεκ είναι αμφίβολος την στιγμή αυτή για ένα παιχνίδι που ήδη βρίσκεται στο μυαλό των ποδοσφαιριστών του Άρη.

«Θα είμαστε έτοιμοι με τον Παναθηναϊκό. Όσα παιδιά μπαίνουνε να παίξουνε δίνουνε τα πάντα. Το 100% και αυτό θα συμβεί και με όσους θα παίξουνε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θα τα δώσουνε όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα», τόνισε μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης με την Καβάλα ο Νίκος Λαζαρίδης.

Κι όσο για τον Ντάρσι Νέτο σημείωσε: «Πλέον έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό αφού υπάρχουνε αρκετοί τραυματισμοί αλλά και παίκτες που αποδεσμεύονται όπως και άλλοι που είναι να έρθουνε. Ωστόσο θα πρέπει να αποδείξουμε γιατί φοράμε αυτήν την φανέλα».

Τέλος ο Μάρκος Βελλίδης με αφορμή το ντεμπούτο του δεν έκρυψε πως: «Είχα άγχος μόνο στην προθέρμανση. Από εκεί και μετά έπαιξα όπως παίζω σε κάθε παιχνίδι», και κατέληξε: «Περίμενα αυτήν την στιγμή αλλά και την ευκαιρία πάρα πολύ. Δεν φοβήθηκα καθόλου ούτε και όταν πίεσε η Καβάλα και πλέον προετοιμαζόμαστε για τον Παναθηναϊκό».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ