ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Προχωρημένες οι επαφές Παυλίδη και Αλκμαάρ με την Μπενφίκα

Προχωρημένες οι επαφές Παυλίδη και Αλκμαάρ με την Μπενφίκα
EUROKINISSI

Δεν είναι απλώς στη λίστα της Μπενφίκα ο Βαγγέλης Παυλίδης, όπως αναφέρθηκε στα πορτογαλικά media, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες του SPORT24 ο αρχισκόρερ της ΑΖ πλησιάζει στη μετακόμισή του στη Λισαβόνα.

Κυκλοφόρησε στα πορτογαλικά media πως η Μπενφίκα έχει στη λίστα της τον Βαγγέλη Παυλίδη. Δεν είναι αυτό το (φετινό) νέο. Από πέρυσι άλλωστε το SPORT24 είχε αποκαλύψει πως ο διεθνής επιθετικός βρίσκονταν στην κορυφή των επιλογών του προπονητή των Λουζιτανών, Ρόγκερ Σμιντ.

Τότε δεν προχώρησε. Φέτος όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά και σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 ο "Παύλι" είναι πολύ κοντά ώστε να προστεθεί στη λίστα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών που έχουν αγωνιστεί στην Μπενφίκα.

Οι "αετοί" έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην ΑΖ, προσφορά που ξεπερνάει σημαντικά τα 20 εκατ. ευρώ (προβλέπεται και ποσοστό μεταπώλησης) καλύπτοντας έτσι σε πολύ μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις του ολλανδικού συλλόγου και από την πλευρά τους εκ νέου εμπιστευόμενοι την – απολύτως λειτουργική και αποτελεσματική για τους ίδιους τα τελευταία χρόνια – αγορά της Eredivise.

Οι διαπραγματεύσεις των εμπλεκόμενων πλευρών είναι συνεχείς και σε προχωρημένο στάδιο. Η μεταγραφή του Παυλίδη (υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του με την ΑΖ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ’25) δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά είναι σαφές πλέον και προκύπτει πανταχόθεν πως αφενός είναι πιο κοντά από ποτέ στο να γίνει και αφετέρου (και κυρίως) είναι επιθυμία όλων να συμβεί.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ