ΙΝΤΕΡ

"Προδίδει" την Ίντερ ο Σνάιντερ;

"Προδίδει" την Ίντερ ο Σνάιντερ;

Ο Σνάιντερ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Ίντερ το καλοκαίρι, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν ότι ο πιθανότερος νέος σταθμός στην καριέρα του θα είναι η... Μίλαν!

Ο Γουέσλι Σνάιντερ αλλάζει ομάδα όχι όμως και πόλη αν πιστέψουμε στα τελευταία ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά, ο Ολλανδός άσος δεν πρόκειται να συνεχίσει στους " νερατζούρι " μετά το καλοκαίρι, με τον ίδιο να επιθυμεί να παραμείνει στο Μιλάνο σε αυτή την περίπτωση και να "κλείνει το μάτι" στην έτερη μεγάλη εκπρόσωπο της πόλης, Μίλαν.

"Αφήνει την Ίντερ αλλά δεν θέλει να αλλάξει πόλη. Κλείνει το μάτι στους ροσονέρι έχοντας και τη στήριξη της συζύγου του.

Οι φίλοι του Μπόατενγκ και Φαν Μπόμελ τον ψήνουν", αναφέρει χαρακτηριστικά στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η "Corriere dello Sport".

Υπενθυμίζεται ότι η τιμή πώλησης του "Νο 10" από την Ίντερ είχε φτάσει μέχρι και 40.000.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, τον Ιανουάριο έπεσε στα 25.000.000 ευρώ ενώ δεν αποκλείεται η τιμή να πέσει στα 20.000.000 ευρώ σε μερικούς μήνες.

Επιπλέον, το κασέ του πρώην άσου της Ρεάλ Μαδρίτης είναι γύρω στα 6.000.000 ευρώ ετησίως, που μόνο λίγες ομάδες στην Ευρώπη μπορούν να του προσφέρουν και με τη Μίλαν να είναι μία εξ αυτών.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ