ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προε(δρ)όρτια!

Προε(δρ)όρτια!
Σωκράτης Κόκκαλης

Το ντέρμπι άρχισε νωρίς με δηλώσεις του Σωκράτη Κόκκαλη για "απαξίωση απ' όσους δεν μπορούν"

Στην 37η εκδήλωση της ΠΕΦΟ με την επωνυμία "Ολυμπιακή Αγάπη", που παραβρέθηκαν ακόμα οι Λούβαρης, Πέτρος Κόκκαλης, οι οποίοι και τιμήθηκαν, η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κορυδαλλού, ήταν κατάμεστη.
Εκεί, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, βρήκε την ευκαιρία και το κατάλληλο κοινό, για την αντιπαράθεση με τον Παναθηναϊκό, την οποία άλλωστε συνηθίζει πριν από κάθε "ντέρμπι αιωνίων".

Κατά την παραλαβή του βραβείου του λοιπόν, ο Σωκράτης Κόκκαλης είπε: "Όσοι δεν μπορούν να μας φτάσουν προσπαθούν με διάφορους τρόπους να απαξιώσουν το πρωτάθλημα. Τη μια φταίει η διαιτησία, την άλλη κάτι άλλο. Λένε ότι είναι Ευρωπαίοι, εμείς ίσως είμαστε από τα Βαλκάνια.

Όλα αυτά είναι αστεία, γι' αυτό και πρέπει να τους έχουμε εκεί που πρέπει. Δεν θα πρέπει να ακούμε αυτούς που προσπαθούν να απαξιώσουν το πρωτάθλημα γιατί δεν μπορούν να το πάρουν και να λένε για πορείες στην Ευρώπη. Πρέπει να συνεχίσουμε και να τους έχουμε εκεί που τους έχουμε".



Μπαρμπής: "Το κράτος να προσφέρει το χώμα"

Ο Κώστας Μπαρμπής, πρόεδρος της ΠΕΦΟ, στην δική του ομιλία, τόνισε: "Υπάρχει διαχρονική ανισότητα όρων στο θέμα της στέγασης του Ολυμπιακού. Ο Σωκράτης Κόκκαλης προσέφερε το "Γ. Καραϊσκάκης", το κράτος μετά από 83 χρόνια δεν πρέπει να προσφέρει το χώμα; Το μόνο που ζητάω είναι μια 10λεπτη συνάντηση με τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς και σας βεβαιώ ότι, το θέμα θα έχει λυθεί".






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ