ΜΙΛΑΝ

Προεδρικά "πυρά" για Κακά

Προεδρικά "πυρά" για Κακά
Κακά-Μίλαν

Κόντρα σε επίπεδο κορυφής για χάρη του Βραζιλιάνου, με τον Καλδερόν να ισχυρίζεται ότι ο κύκλος του στη Μίλαν έχει κλείσει, και τον Γκαλιάνι να του απαντά σε ποιά ματς θα τον δει με τα ροσονέρι του χρόνου!

Φυσικά, όλο αυτό το... γαϊτανάκι δηλώσεων έχει ως επίκεντρο τον Κακά, με τους πρωταθλητές Ισπανίας να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους να πείσουν τον Βραζιλιάνο μέσο να αποδεχτεί την πρόταση τους και να μετακομίσει από τη νέα σεζόν στο "Μπερναμπέου", την ώρα που οι ισχυροί άνδρες της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μίλαν, εκφράζουν τη δυσφορία τους για τις ενέργειες των Ισπανών.
Το τελευταίο επεισόδιο στην κόντρα προστέθηκε με τις δηλώσεις του προέδρου της Ρεάλ, Ραμόν Καλδερόν, ο οποίος εμμένει στην πεποίθησή του ότι ο Κακά έχει εκφράσει την επιθυμία του να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

Κακά όπως... Ροναλντίνιο
"Ο Κακά παραμένει ένας δύσκολος στόχος, όμως υπάρχουν περιθώρια για αισιοδοξία. Δεν πετάμε λευκή πετσέτα και και θα περιμένουμε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού", τόνισε ο Καλδερόν για να συνεχίσει:

"Ο ποδοσφαιριστής έχει πει καθαρά ότι τελείωσε ο κύκλος του στη Μίλαν και θα ήθελε να έρθει στη Ρεάλ. Οπότε θα ήθελα να φτάσω σε συμφωνία με τη Μίλαν.

Κατά τα άλλα, εάν ο Μπερλουσκόνι λέει ότι έχει 100 εκ.ευρώ για να πάρει τον Ροναλντίνιο, τότε και εγώ έχω το δικαίωμα να θέλω να πάρω έναν δικό του παίκτη, και είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε τη σωστή τιμή για να τον αποκτήσουμε".



Ξεκάθαρο μήνυμα Γκαλιάνι σε Καλδερόν
Οι άνθρωποι της Μίλαν ισχυρίζονται πάντως ότι δεν προκύπτει από πουθενά πως ο Κακά έχει τάσεις... φυγείς. Άλλωστε το αντίθετα καταμαρτυρά το γεγονός ότι μόλις πέρυσι επέκτεινε τη συνεργασία του με τους "ροσονέρι" μέχρι το 2011, με ετήσιες απολαβές 6 εκ.ευρώ για τον μέσο της "σελεσάο".

"Εγγυώμαι στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης ότι στις 23 Ιουλίου ο Κακά θα είναι κανονικα παρών στο Μιλανέλο για την έναρξη της προετοιμασίας, ότι στις 31 Αυγούστου, ως πρωταθλητής Ευρώπης, θα παίξει στο Μοντεκάρλο, στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ-Καπ με αντίπαλο τη Σεβίλλη, και ότι θα αγωνιστεί τον επόμενο Δεκέμβρη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων που θα λάβει χώρα στην Ιαπωνία", δήλωσε ο αντιπρόεδρος Γκαλιάνι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Μίλαν.

Να σημειωθεί ότι η 31η Αυγούστου θα είναι η πλέον καθοριστική ημερομηνία για την υπόθεση του Κακά, καθώς μέχρι τότε μπορεί μία ομάδα να δηλώσει τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν ο Κακά παραμείνει στη Μίλαν μέχρι αυτή την ημερομηνία, τότε και την επόμενη σεζόν θα βγάζει το... παντεσπάνι του με τα χρώματα των Μιλανέζων.














TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ