ΑΕΚ

Προεδρική επίσκεψη στο... βουνό

Προεδρική επίσκεψη στο... βουνό
Θανόπουλος - Μπάγεβιτς

Επίσκεψη Θανόπουλου στο... βουνό. Αναμένεται πρόστιμο σε Σκόκο, Αραούχο. Σκόκο: "Να παίξω σε Ιταλία ή Ισπανία"

Η επίσκεψη του Νίκου Θανόπουλο στο προπονητικό κέντρο ήταν γνωστή αλλά δεν είχε καμία σχέση με την ήττα από την Έβερτον και το επερχόμενο παιχνίδι με τα Γιάννενα. Ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ δεν ανέβηκε στο βουνό για να μιλήσει στους παίκτες αλλά για να δει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς πριν η ομάδα αναχωρήσει για τα Γιάννενα.
Οι δύο άντρες συνομίλησαν για αρκετή ώρα και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν τον εσωτερικό κανονισμό. Όλοι τους έμειναν ικανοποιημένοι από τους όρους και τα πριμ με αποτέλεσμα να πέσουν σήμερα οι υπογραφές.

Οι ποδοσφαιριστές θα λάβουν 2.000.000 ευρώ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, 300.000 ευρώ για την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ για την πρόκριση στο Europa θα πάρουν 40-50% από τα έσοδα των εντός έδρας Ευρωπαϊκών αγώνων. Φυσικά υπάρχουν ειδικά πριμ για τα ντέρμπι ενώ συμφωνήθηκαν και τα πρόστιμα ανάλογα με τα παραπτώματα των παικτών.

Όσον αφορά την τελευταία κατηγορία, οι πρώτοι που θα πληρώσουν είναι οι Σκόκο και Αραούχο. Ο πρώτος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και ο δεύτερος στην αναμέτρηση με την Έβερτον. Αμφότεροι θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό και όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις , αυτά τα χρήματα θα πάνε σε κάποιο τραπέζι της ομάδας ή για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπάγεβιτς αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με αυτή που παρατάχθηκε στην Αγγλία. Τα συνεχόμενα παιχνίδια, οι τιμωρημένοι και οι τραυματισμοί επιβάλουν άλλωστε κάτι τέτοιο.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα έχει και πάλι στην διάθεσή του τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με την ελπίδα πως η επιστροφή του Σουηδού να διορθώσει και τα κακώς κείμενα στην άμυνα. Παρτενέρ του «Μαΐστρο» θα είναι ο Σανέλ Γιάχιτς αφού ο Ζεράλδο είναι τραυματίας και ο Άρσε δεν δείχνει έτοιμος να πάρει θέση βασικού.

Τη θέση του τιμωρημένου Νάτσο Σκόκο θα πάρει ο Ρότζερ Γκερέιρο που δεν αγωνίστηκε στην Πέμπτη αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται ο Μπάγεβιτς να προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές καθώς ο Λεονάρντο που δεν έκανε προετοιμασία έχει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και η ΑΕΚ έχει να δώσει δύο ντέρμπι σε μία εβδομάδα μετά τα Γιάννενα.











TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ