ΑΡΗΣ

Προεδρική παρουσία με ντόπες και δέσμευση

Προεδρική παρουσία με ντόπες και δέσμευση
INTIME SPORTS

Κι αν το αγωνιστικό κομμάτι το πρόγραμμα της Πέμπτης (11/11) περιλάμβανε διπλή προπόνηση για τον Άρη του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, η απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου συνοδεύτηκε με την παρουσία σύσσωμου του δ.σ. της ΠΑΕ κι όχι μόνο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, μαζί με τον Α' αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτριο Σαρρή, έχοντας ενημερώσει τον Αργεντινό τεχνικό της ομάδας μιλήσανε στους παίκτες της ομάδας.

Μία ομιλία η οποία είχε να κάνει με αφορμή την διαφορά της εικόνας που παρουσιάζουνε μεταξύ των παιχνιδιών τους σε Ελλάδα, πρωτάθλημα και Κύπελλο, και Europa League και ολοκληρώθηκε με δέσμευση περί τακτοποίηση των όποιων οικονομικών εκκρεμοτήτων υπάρχουν.

" Περιμένουμε περισσότερα από όλους σας και κυρίως στις υποχρεώσεις σας στην Ελλάδα αφού έχετε αποδείξει στα παιχνίδια σας στο Europa League ότι μπορείτε να το κάνετε. Παίξτε λοιπόν στα παιχνίδια του πρωταθλήματος που ακολουθούν όπως και στην Ευρώπη ώστε να πετύχετε τους στόχους σας.

Δώστε όλες σας όλες τις δυνάμεις σας γιατί ακολουθούν δυνατά και κρίσιμα παιχνίδια", τόνισε στην αρχική τοποθέτηση της ομιλίας του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, και πρόσθεσε: " Η διοίκηση σε κανένα σημείο δεν έχει πάψει να βρίσκεται δίπλα σας και να σας εμπιστεύεται και θα συνεχίσει να το κάνει. Για αυτό και μέσα στις επόμενες μέρες εξάλλου να είστε σίγουροι πως θα διευθετηθεί η οποιαδήποτε εκκρεμότητα υπάρχει".

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι της χθεσινής ημέρας (11/11) περιελάμβανε διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Άρη για τον αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Ο Φρανθίσκο Χαβίτο ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα λόγω τενοντίτιδας, αλλά τις επόμενες μέρες θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Καλύτερα είναι και ο Μιχάλης Σηφάκης που ανεβάζει ρυθμούς και θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Ηρακλή, ενώ τέλος το δικό τους ξεχωριστό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τσέζαρεκ, Αγτζίδης και Παπαζαχαρίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ