ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προεδρική στήριξη σε Δώνη

Προεδρική στήριξη σε Δώνη
Σπανόσ INTIME SPORTS

Μήνυμα στήριξης έστειλε ο Γιώργος Σπανός προς τον Γιώργο Δώνη. Ο πρόεδρος του Ατρομήτου έβαλε τέλος στα σενάρια αντικατάστασης του Έλληνα προπονητή.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα το "Goal" επισήμανε την πίστη του προς τον Δώνη και την βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

" Φυσικά ο προπονητής δεν είναι άμοιρος ευθυνών για την ως τώρα πορεία, αλλά αυτό διαφέρει από το κάποιοι να λένε ότι συνεχώς παίζει το κεφάλι του, τον έχω "έτοιμο". Πιστεύω στον Δώνη, πιστεύω στους ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι με μία νίκη, ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Δεν γίνεται να απαξιώνουμε τα πάντα. Ο Ατρόμητος είναι δομημένος να παίζει καλό ποδόσφαιρο και όχι να... κλέβει αποτελέσματα, κάτι που ίσχυε και πέρσι", ήταν τα λόγια του προέδρου του Ατρομήτου.

Σε ό,τι αφορά το θέμα με τα κινητά τηλέφωνα ο Γιώργος Σπανός χαρακτήρισε υπερβολικά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

" Ο προπονητής έχει εν λευκώ εξουσιοδότηση να λειτουργεί το ποδοσφαιρικό τμήμα όπως νομίζει καλύτερα. Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν επειδή αποφασίσαμε επαγγελματίες παίκτες να μείνουν στο υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο της ομάδας μεταξύ των δύο προπονήσεων της ημέρας. Αυτά γίνονται παντού στην Ευρώπη και δεν πρόκειται για καμία τιμωρία, αλλά τρόπο λειτουργίας με στόχο να υπάρξει η μέγιστη συγκέντρωση".

ΤηνΤΕΤΑΡΤΗ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ