ΙΝΤΕΡ

Πρόεδρος Ίντερ: "Αποδείξαμε ότι δεν είμαστε κατώτεροι κανενός"

Πρόεδρος Ίντερ: "Αποδείξαμε ότι δεν είμαστε κατώτεροι κανενός"
Ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ @ 2022 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, στις δηλώσεις του αμέσως μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Champions League εξέφρασε την περηφάνια του για τους νερατζούρι.

Η Ίντερ ηττήθηκε στον τελικό του Champions League από τη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας μια αρκετά καλή εμφάνιση για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Ο πρόεδρος των νερατζούρι, Στίβεν Ζανγκ, σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς εξέφρασε την περηφάνια του για την εμφάνιση της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάγκι, τονίζοντας ότι η ομάδα του απέδειξε ότι δεν είναι κατώτερη κανενός, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου.

"Είμαστε περήφανοι με ό,τι έκανε η ομάδα, αλλά στον αθλητισμό υπάρχουν και οι ήττες. Η Ίντερ έδειξε ότι δεν είναι κατώτερη κανενός. Δείξαμε ότι αξίζαμε να είμαστε στον τελικό. Πριν από τον τελικό όλοι πίστευαν ότι δεν θα υπάρχει μάχη και ότι εμείς ήμασταν αουτσάιντερ. Ωστόσο αποδώσαμε εξαιρετικά στον τελικό και αυτό αξίζει για το μέλλον", ανέφερε για τον τελικό ο πρόεδρος των νερατζούρι.

Τέλος ο Στιβ Ζανγκ ρωτήθηκε και για τον Ρομέλου Λουκάκου, τονίζοντας ότι η κατάστασή του είναι περίπλοκη: "Ο Λουκάκου έδειξε ότι έχει δεθεί με την Ίντερ, είναι σπουδαίος παίκτης. Αλλά ο Λουκάκου έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι και περιμένουμε να δούμε τι θέλουν να κάνουν".

TAGS ΙΝΤΕΡ CHAMPIONS LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ