ΑΕΚ

Πρόεδρος Μοντερέι για Πινέδα: "Υπάρχουν συζητήσεις, αλλά όχι κάτι επίσημο"

Ο Ορμπελίν Πινέδα με τη φανέλα της ΑΕΚ σε ματς της Super League κόντρα στον Άρη | 4 Δεκεμβρίου 2023
Ο Ορμπελίν Πινέδα με τη φανέλα της ΑΕΚ σε ματς της Super League κόντρα στον Άρη | 4 Δεκεμβρίου 2023 ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ | INTIME SPORTS

Στην επιβεβαίωση ότι ο Ορμπελίν Πινέδα αποτελεί ένας από τους παίκτες με τους οποίους συζητάει η Μοντερέι προχώρησε ο πρόεδρος της μεξικανικής ομάδας, Χοσέ Αντόνιο Νοριέγα, σημειώνοντας παράλληλα ότι για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που εξετάζει η Μοντερέι για την καλοκαιρινή της ενίσχυση είναι ο Ορμπελίν Πινέδα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της μεξικανικής ομάδας, Χοσέ Αντόνιο Νοριέρα, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το ενδιαφέρον για τον παίκτη της ΑΕΚ.

"Υπάρχουν συζητήσεις, διάλογοι, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο ή επίσημο όπως λέτε. Θα μου άρεσε να ερχόταν ο Ορμπελίν γιατί είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, διεθνής με την Εθνική ομάδα, αλλά επίσης υπάρχουν κι άλλοι που θα μπορούσαν να έρθουν", τόνισε σε δηλώσεις που παραχώρησε στην χώρα του το μεξικανικό στέλεχος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις εναλλακτικές που συζητάει η ομάδα του σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του 28χρονου χαφ, ενώ ο προπονητής των Μεξικανών, Φερνάντο Ορτίς, σημείωσε ότι οι όποιες εξελίξεις, αρνητικές ή θετικές, στην υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσουν εντός της εβδομάδας.

"Ο Ορμπελίν αποτελεί μια πιθανότητα που θα μπορούσε να έρθει ως προσθήκη. Υπάρχουν κι άλλα ονόματα επίσης. Θα δούμε τι θα συμβεί μέσα στην εβδομάδα".

Θυμίζουμε ότι η Ένωση έχει απορρίψει ήδη μία πρόταση από τη Μοντερέι για την αγορά του Πινέδα χαρακτηρίζοντάς την ως χαμηλή για την αξία του παίκτη, ο οποίος κοστολογείται με ένα πόσο άνω των 20.000.000 ευρώ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ