ΑΕΚ

Πρόεδρος Μοντερέι: "Παραμένει το ενδιαφέρον για Πινέδα, συνεχίζονται οι επαφές"

CHAMPIONS LEAGUE /  -
CHAMPIONS LEAGUE / - EUROKINISSI SPORTS

Η Μοντερέι έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Ορμπελίν Πινέδα και δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησής του, όπως παραδέχτηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της, Τάτο Νοριέγκα.

Ο Ορμπελίν Πινέδα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με την ΑΕΚ όμως αυτό δεν εμποδίζει την Μοντερέι να ορέγεται την απόκτησή του, με τον μάνατζέρ του να παραδέχεται μάλιστα με δηλώσεις του στο SPORT24 ότι ο 28χρονος άσος σκέφτεται περισσότερο από ποτέ την επιστροφή στην πατρίδα του.

Από την πλευρά της η διοίκηση της Ένωσης ξεκαθάρισε αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα που έχει προκύψει πως "δεν εκβιαζόμαστε από κανέναν", με τους Μεξικανούς να διατηρούν πάντως το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη όπως παραδέχτηκε ο πρόεδρός τους, Τάτο Νοριέγκα.

"Παραμένει το ενδιαφέρον για τον Πινέδα, όπως και για άλλους παίκτες καθώς προσπαθούμε να πάρουμε τους καλύτερους για να ενισχύσουμε το ρόστερ. Θα δούμε που θα καταλήξουμε, αλλά ναι συνεχίζονται οι επαφές", τόνισε με σημερινές δηλώσεις του.

Υπενθυμίζεται πως ο Πινέδα ήταν μέλος της αποστολής του εθνικού Μεξικού που συμμετείχε στο Copa America 2024, με την λευκή ισοπαλία με το Εκουαδόρ το βράδυ της Κυριακής να φέρνει τον αποκλεισμό των σομπρέρος από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ