PREMIER LEAGUE

Προειδοποιήσεις Τζόλα

Προειδοποιήσεις Τζόλα
Τζολα

Ο Τζόλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τα "σφυριά" σε περίπτωση αλλαγής στρατηγικής.

Η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τον ιδιοκτήτη της Γουεστ Χαμ, Μπιοργκόλφουρ Γκούνμουντσον και ο Ισλανδός παράγοντας σκέφτεται να πουλήσει την ομάδα και με την έλευση του νέου έτους να προχωρήσει σε αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών για να περιορίσει τα έξοδα.
Από την άλλη, ο Τζιανφράνκο Τζόλα δεν ενδιαφέρεται και πολύ για τη νέα πολιτική που θέλει να χαράξει η ομάδα, καθώς όταν συμφώνησε είχε θέσει τους δικούς του όρους και είχε λάβει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τους ανθρώπους του συλλόγου.

" Έχω ενημερωθέι ότι ο σύλλογος δεν θα αλλάξει, αλλά θα δούμε. Εάν χρειάζεται να αλλάξουν τη στρατηγική τους, θα πρέπει να σκεφτώ για το μέλλον μου, γιατί το σενάριο θα έχει αλλάξει", δήλωσε αρχικά ο Ιταλός προπονητής.

" Όταν συνφώνησα να έρθω εδώ σαν προπονητής, ήταν λόγω του σχεδιασμού ανάπτυξης των παικτών που διαθέτουμε. Αυτό ήταν το σχέδιο, αλλά έχουν συμβεί πολλά εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά ο σύλλογος θα πρέπει να μιλήσει μαζί μου εάν χρειάζεται να αλλάξουν τη στρατηγική τους", είπε με νόημα ο πρώην ποδοσφαιριστής.







TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ