ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προειδοποίηση από Λεβ

Προειδοποίηση από Λεβ
λεβ

Μήνυμα στους υποψήφιους εικοσιτρείς ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν την εθνική Γερμανίας στο ερχόμενο Μουντιάλ, έστειλε ο Γιοακίμ Λεβ

" Δεν πρόκειται να καλέσω παίκτη που δεν παίζει στους συλλόγους τους στους μήνες που θα προετοιμάζουμε την ομάδα για το Μουντιάλ. Αυτό είναι κάτι που έμαθα από το EURO 2008. Το Μουντιάλ θέλει έτοιμους και υψηλού επιπέδου παίκτες", τόνισε ο Λεβ.

Η τελευταία ευκαιρία για συμμετοχή στο Μουντιάλ σε όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του Λεβ, θα είναι από τα μέσα Μαϊου ως την έναρξη του τουρνουά, όταν πιθανότατα θα πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση στην αποστολή της Γερμανίας.

" Δεχτήκαμε επίθεση από τον Τύπο για αυτό την τελευταία φορά, αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι απαραίτητο. Υπάρχουν παίκτες που δεν είμαστε απόλυτοι σίγουροι για την αγωνιστική τους κατάσταση, ενώ ορισμένους θέλουμε τους δούμε καλύτερα και να τους κρίνουμε για την απόδοση τους", σχολίασε ο Γερμανός τεχνικός.

Ένας παίκτης που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λεβ είναι ο Μεσούτ Οζίλ, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Βέρντερ: " Ο Οζίλ είναι απαραίτητος για μας. Τέτοιοι παίκτες είναι σημαντικοί σε μία ομάδα".



Aντίθετα, αποκλείει την συμμετοχή του Κέβιν Κουράνι, που παρά τις καλές εμφανίσεις με την Σάλκε, φαίνεται πως έχει χάσει το τρένο για το Μουντιάλ, μετά το επεισόδιο στον αγώνα των προκριματικών εναντίον της εθνικής Ρωσίας, όταν αποχώρησε στο ημίχρονο του ματς αντιδρώντας στην απόφαση του Λεβ να τον αφήσει εκτός ομάδας στο συγκεκριμένο ματς. Ο Λεβ είχε απειλήσει τον Κουράνι, ότι δεν θα τον ξαναφωνάξει στην εθνική και κάνει την απειλή του πράξη.

" Όσον αφορά τον Κουράνι ξέρει τις επιπτώσεις της αδιαφορίας του. 'Εχουμε χαράξει συγκεκριμένη γραμμή και δεν πρόκειται να παρεκλείνουμε από αυτή. Παρόλο αυτά χαίρομαι που πηγαίνουν καλά τα πράγματα για αυτόν στην Σάλκε".










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ