ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Προειδοποίηση Μπουφόν

Προειδοποίηση Μπουφόν
Μπουφόν

Ο Μπουφόν προειδοποιεί τη διοίκηση της Γιουβέντους σε περίπτωση που δεν ενισχυθούν για την Serie A

O Mπουφόν είναι ένας από τους λίγους "αστέρες" που παρέμειναν στην Γιουβέντους μετά τον υποβιβασμό στην Serie B. O κορυφαίος για πολλούς τερματοφύλακας στον κόσμο, θέλει να ενισχυθεί η Γιουβέντους ώστε να διεκδικήσει ξανά το "σκουντέτο".
"Το να καταγραφεί στην Ιστορία ως ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους μιας Γιουβέντους, που τερματίζει 12η στη Serie A, δεν θα ήταν ευχάριστο για έναν τερματοφύλακα, τον οποίο πολλοί συγκαταλέγουν στους καλύτερους του κόσμου" τονίζει ο 28χρονος διεθνής, με δηλώσεις του που δημοσιεύονται σήμερα στην "Gazzetta dello Sport",

και συνεχίζει: "Εχω ανάγκη να αισθανθώ ότι υπάρχει κάτι μεγάλο, στο οποίο στοχεύουμε. Μπορείς να κάνεις χωρίς αυτό για ένα χρόνο, αλλά στη συνέχεια πραγματικά αρχίζει να σου λείπει."



Ο Μπουφόν παραμένει ο πιο ακριβός τερματοφύλακας στον κόσμο από το 2001 οπότε και μετεγγράφη από την Πάρμα στη Γιουβέντους.

"Τους τελευταίους μήνες πολλά στελέχη της διοίκησης της Γιουβέντους έλεγαν πόσο πολύ με σέβονται και με έκαναν να αισθάνομαι ότι ανήκω πραγματικά σ΄ αυτόν το σύλλογο. Σε ένα συγκεκριμένο σημείο, όμως, κάποιος πρέπει να σταματήσει και να κοιτάξει τα πράγματα από μια καθαρά ποδοσφαιρική σκοπιά και να "ζυγίσει" το αν συμπίπτουν τα προσωπικά συμφέροντά του με αυτά του συλλόγου."









TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ