ΑΕΛ

Προετοιμασία με πολλά προβλήματα

Προετοιμασία με πολλά προβλήματα
Κουζέν

Με πολλά προβλήματα τραυματισμών συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό

Συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 7/2 στις 19:00 (NOVA).
Τα προβλήματα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι αρκετά, αφού ο Νίκος Νταμπίζας υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού και δύσκολα θα προλάβει το ματς με το "τριφύλλι". Εκτός από τον έμπειρο αμυντικό, εκτός έχουν τεθεί και οι Βενετίδης-Κατσιαρός, με τον πρώτο να είναι αμφίβολος και για την αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με χαλαρό τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια έγιναν ασκήσεις τακτικής με το πρόγραμμα να κλείνει με οικογενειακό διπλό.

Καλά στοιχεία έδειξε ο Κουζέν

Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα της ΑΕΛ έκανε ο 33χρονος άσος Ντάνιελ Κουζέν, ο οποίος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στο Κόπα Άφρικα με την ομάδα της Γκαμπόν.

Το δελτίο του δεν έχει βγει ακόμα, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τον υπολογίζει κανονικά για το Κυριακάτικο ματς.

Λίγο μετά το τέλος της προπόνησης ο 33χρονος άσος δήλωσε: " Είμαι π ολύ ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Στη Χαλ δεν είχα τις ευκαιρίες που θα ήθελα, ειδικά φέτος, και η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που μου δίνει τη δυνατότητα να παίξω. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα τη δεδομένη στιγμή".










TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ