ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προετοιμασία με προβλήματα

Προετοιμασία με προβλήματα
Μερινο

H προετοιμασία του Ατρομήτου για το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής με το Αιγάλεω, ξεκίνησε με προβλήματα καθώς ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς μετά το διήμερο ρεπό, είδε τέσσερις παίκτες του να ακολουθούν θεραπεία.

Οι Ολιβέιρα, Λαζανάς, Μερίνο και Σανόκο δεν προπονήθηκαν κανονικά ενώ και ο "χρυσός" σκόρερ του αγώνα με τον Ηρακλή, ο Ρόβας ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί.
Ο τελευταίος πάντως αναμένεται σήμερα το απόγευμα θα να γυμναστεί κανονικά. Στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας του Περιστερίου για το παιχνίδι με το "Σίτι" δεν θα βρίσκεται ο τιμωρημένος Ραγκουέλ.

Στο Κάιρο ο Μαγκντί

Στο μεταξύ ο Αχμέντ Μαγκντί βρίσκεται από την Τρίτη στο Κάιρο καθώς ενσωματώθηκε στην αποστολή της Ολυμπιακής ομάδας της χώρας του για τον σημερινό επίσημο αγώνα στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου με αντίπαλο την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο Μαγκντί θα επιστρέψει στην πατρίδα μας την Πέμπτη και θα τεθεί ξανά στη διάθεση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς.

Στην εθνική ομάδα των Νέων ενσωματώθηκαν, επίσης, οι διεθνείς Αποστολόπουλος και Ανδρούτσος, οι οποίοι αύριο θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη εθνική της Ελβετίας και θα γυρίσουν κι αυτοί την Πέμπτη στις προπονήσεις.

Την Πέμπτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με το Αιγάλεω θα κυκλοφορήσουν από την Πέμπτη(8/2). Για την αγορά εισιτηρίων είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ενώ οι τιμές που καθορίστηκαν είναι: 10 Ευρώ στις Θύρες 5-6, 15 Ευρώ στις Θύρες 2-4-7 και 40 Ευρώ στη Θύρα 3. Η Θύρα 1(μεταλλική) θα παραμείνει κλειστή.












TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ