ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προετοιμασίας συνέχεια ενόψει Ηρακλή

Προετοιμασίας συνέχεια ενόψει Ηρακλή
Δώνης

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή. "Έφυγε" ο Βαγγέλης Στάης

Ο Γιώργος Δώνης είδε με ικανοποίηση να λαμβάνουν όλοι ο παίκτες μέρος με εξαίρεση βέβαια τους διεθνείς Αποστολόπουλο και Σκόνδρα που μετείχαν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων και θα προπονηθούν την Πέμπτη.
Το "παρών" έδωσε και ο Μασάρα για πρώτη φορά έπειτα από την εγχείριση στο γόνατο, προκειμένου να λάβει οδηγίες από τον γιατρό Πέτρο Καπράλο για το πρόγραμμα θεραπείας που θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες.

Εξάλλου σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ανάμεσα στον γιατρό του συλλόγου και τον εργοφυσιολόγο Γιώργο Ζιώγα για να αξιολογηθούν τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων που ήταν εξαιρετικά για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

*Δεκτό έγινε από την ΠΑΕ Ηρακλής το αίτημα του Ατρόμητου για να εξασφαλίσει 150 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του στον αγώνα της Κυριακής (ώρα έναρξης 14.30). Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ και η διάθεσή τους θα γίνει από ειδικό εκδοτήριο του Καυταντζογλείου την ημέρα του αγώνα για τους μεμονωμένους φιλάθλους της ομάδας που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

"Έφυγε" ο Βαγγέλης Στάης

"Έφυγε" από τη ζωή ο Ευάγγελος Στάης, πρόεδρος του Ατρόμητου σε δύο διαφορετικές περιόδους στις δεκαετίες '60 και '80. Ο εκλιπών αποτέλεσε μια από τις πιο εμβληματικές μορφές των διοικήσεων της ομάδας και ανέλαβε για πρώτη φορά στο τέλος της δεκαετίας του '60 όταν παρέδωσε τη θέση του στον Αντώνη Γαλλαίο επί ημερών του οποίου ο Ατρόμητος ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α' Εθνική την περίοδο 1971-72.

Επέστρεψε πάλι από τη θέση του προέδρου στα μέσα της δεκαετίας του '80 σε πάρα πολύ δύσκολες εποχές για τον σύλλογο και διάδοχος του ήταν ο Ανδρέας Κουλόπουλος.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο από τον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών (ΙΚΑ) Περιστερίου στις 15.00
Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του και απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.













TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ