ΙΩΝΙΚΟΣ

Προετοιμασίας συνέχεια

Προετοιμασίας συνέχεια
ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ

Χωρίς προβλήματα, συνεχίστηκε σήμερα, για 3η ημέρα, η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού στο Καρπενήσι.

Ο Χόρχε Μπάριος, ο γυμναστής, Νίκος Καφέτζης και η εργοφυσιολόγος, Μαρία Λυκομήτρου, έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές, αμέσως μετά την έναρξη της προετοιμασίας και έχουν βγάλει ήδη τα πρώτα συμπεράσματα, κάνοντας τη σύγκριση με τις εξετάσεις που είχαν γίνει στο τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου.
Ωστόσο, πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν μετά τα τεστ που θα γίνουν εκεί στο Καρπενήσι και τα οποία αρχίζουν την Παρασκευή, 13 του μηνός. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, θα γίνει ζύγιση και λιπομέτρηση σε όλους τους ποδοσφαιριστές, ενώ συγχρόνως θα γίνουν και τεστ φυσικής κατάστασης στο γήπεδο.

Κατά τα άλλα, ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης, συνεχίζει με εντατικό ρυθμό εδώ στην Αθήνα το πρόγραμμα αποκατάστασης που του έχει δοθεί (γυμναστήριο, πισίνα, φυσικοθεραπείες και ασκήσεις με όργανα για την ενδυνάμωση του ποδιού του) και αν όλα πάνε καλά την Παρασκευή θα μεταβεί στο Καρπενήσι, όπου θα συνεχίσει το πρόγραμμά του.

Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα ακολουθεί το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει τα προγράμματά στο γυμναστήριο, την πισίνα και φυσικά τις φυσικοθεραπείες, ενώ μπάλα θα κλωτσήσει μετά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα.





TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ