ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προφορική συμφωνία με Μπαμογκό

FOOT : LIGUE 1 - NANCY - NICE

HABIB BAMOGO CONTRE JULIEN BRISON
FOOT : LIGUE 1 - NANCY - NICE HABIB BAMOGO CONTRE JULIEN BRISON N. LE GOUIC/FEP/PANORAMIC

Ο Παναιτωλικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Αμπίμπ Μπαμογκό και απομένει ο παίκτης να υπογράψει το συμβόλαιο του για να ανακοινωθεί η μεταγραφή

Πολύ κοντά στην πραγματοποίησης μιας ακόμη μεταγραφής είναι ο Παναιτωλικός. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Αγρινίου έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Αμπίμπ Μπαμογκό και απομένει να υπογράψει το συμβόλαιό του για να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Ο 29χρονος επιθετικός είναι διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο (28 συμμετοχές, 8 γκολ) και έχει αγωνιστεί σε Μονπελιέ (111 συμμετοχές, 22 γκολ), Μαρσέιγ (45 συμμετοχές, 8 γκολ), Ναντ (31 συμμετοχές, 4 γκολ), Θέλτα (15 συμμετοχές, 2 γκολ) και Νις (93 συμμετοχές, 14 γκολ).

Από εκεί και πέρα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και οικογενειακό δίτερμα περιλάμβανε η προπόνηση του Παναιτωλικού την Τετάρτη, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Τέλος, η ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού αγωνίστηκε στην Αμφιλοχία για το SUPER CUP που διοργανώνει η ΕΠΣΝΑ. Αντίπαλός της ήταν ο Αμφίλοχος ο οποίος επικράτησε με σκορ 4-2. Τα δύο γκολ σημείωσαν ο Τσίντζης και ο Μαυρόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ