ΑΡΗΣ

Προφυλάσσει Νέτο στο πρώτο φιλικό με την Μπάρι

ÁÅÊ - ÁÑÇÓ<br>
AEK - ARIS
Νέτο INTIME SPORTS

Ο Ντάρσι Νέτο για προληπτικούς λόγους δε θα συμμετέχει στο φιλικό με την Μπάρι. Ψάχνει το θαύμα με Αμπελάιρας

Κατά τα άλλα ακόμα φαίνεται να δυσκολεύει η περίπτωση του Χαμέρ Μπουαζά της Φούλαμ λόγω των απαιτήσεων της αγγλικής ομάδας. Ο διεθνής Αλγερινός με γαλλικές ρίζες με τον οποίο η ΠΑΕ Άρης φέρεται να ήρθε σε προφορική συμφωνία στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ωστόσο φαίνεται τα τελευταία 24ωρα να έχει μπει στο στόχαστρο των Παρί Σεν Ζερμέν και Λιλ.
Από εκεί και πέρα και στα πλαίσια της αναζήτησης αριστερού μεσοεπιθετικού τις τελευταίες μέρες έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης πρόταση για τον Ματίας Αμπελάιρας. Τον 24χρονο Αργεντινό της Ρίβερ Πλέιτ, που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, με το κασέ του ωστόσο να φαντάζει απαγορευτικό σε περίπτωση απόκτησής του χωρίς όμως να αποκλείεται να τεθεί θέμα με την μορφή δανεισμού του.

Γιάχιτς: "Ιδανικό να έρθει ένας τίτλος"

Ο Σανέλ Γιάχιτς σε συνέντευξή του στο Σαν Βιτζίλιο ντι Μαρέμπε της Βόρειας Ιταλίας όπου συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ενώ χαρακτήρισε ως ιδανικό την κατάκτηση ενός τίτλου την νέα χρονιά.

Ο διεθνής Βόσνιος μεσοαμυντικός επεσήμανε πως η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή τονίζοντας ότι: " Πραγματοποιούμε καλή και σκληρή προετοιμασία ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Τις πρώτες μέρες δουλέψαμε σχεδόν αποκλειστικά στον τομέα της φυσικής κατάστασης και δεν είχαμε σχεδόν καθόλου επαφή με την μπάλα.

Τώρα δουλεύουμε κυρίως στον τομέα της τακτικής και το αγωνιστικό. Έχουμε δύο εξαιρετικούς προπονητές οι οποίοι μας προετοιμάζουν πολύ καλά για τη νέα χρονιά"

, κι όσο για τον ίδιο τόνισε: " Προσωπικά πέρσι χρησιμοποιήθηκα κυρίως ως κεντρικός αμυντικός. Ειδικά από την στιγμή που ανέλαβε ο κ. Μαζίνιο. Πιστεύω πως και φέτος σε αυτή την θέση θα αγωνίζομαι".

Για το ότι πέρσι δεν επιτεύχθηκε κάποιος από τους στόχους που είχαν τεθεί είπε: " Πέρσι δεν πήγαμε καλά. Θα έλεγα ότι ευθύνη την έχουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και στο τέλος δεν πετύχαμε κανέναν στόχο. Φέτος το ρόστερ είναι πλουσιότερο και έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο και αν έρθει και ένας τίτλος θα είναι το ιδανικό για μας. Το σημαντικότερο κατά την γνώμη μου είναι το ξεκίνημα της χρονιάς. Θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο".

Πρίττας: "Μεγαλύτερη υποχρέωση"

Από την πλευρά του ο Σάκης Πρίττας στάθηκε αρχικά στην λογική του Ιομάρ Μαζίνιο λέγοντας: " Ο κάθε προπονητής έχει το δικό του τρόπο λειτουργίας στην προετοιμασία», ενώ στην συνέχεια συγκρίνοντας την φετινή με την περσινή προετοιμασία είπε ότι: «Σε σχέση με την περσινή χρονιά δουλεύουμε καλύτερα στη φυσική κατάσταση, στην τακτική και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Κυρίως στο Καρπενήσι δουλέψαμε πολλές ώρες στη φυσική κατάσταση. Είναι αλήθεια ότι θα χρειαστούμε δυνάμεις τη νέα χρονιά και για αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι".

Κι όσο για το πώς αντιμετωπίζει την νέα χρονιά είπε: " Φέτος νοιώθουμε μεγαλύτερη υποχρέωση απέναντι στον κόσμο μας, καθώς δεν μας εγκατέλειψε ποτέ. Πάντα ήταν στο πλευρό μας, ακόμα και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανθρακικό ήρθε στο γήπεδο για να μας υποστηρίξει. Πλέον φέτος αναφορικά με τους στόχους της ομάδας το μίνιμουμ είναι να βγούμε Ευρώπη. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι η περσινή χρονιά ήταν μια κακή παρένθεση. Ο Άρης είναι αναγκασμένος λόγω μεγέθους, της ιστορίας του, αλλά και του κόσμου του να θεωρεί δεδομένη την ευρωπαϊκή έξοδο. Επίσης θα πρέπει κάθε χρόνο να διεκδικεί την κατάκτηση ενός τίτλου και ειδικά του κυπέλλου, που είναι πιο προσιτός στόχος".

Συνάντηση με τους Βετεράνους

Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση του ΔΣ της ΠΑΕ Άρης με αντιπροσωπεία του συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της ομάδας. Από την πλευρά του ΔΣ της ΠΑΕ παρόντες ήταν οι κ.κ. Αθανασιάδης, Σαρρής, Παπαδόπουλος και Μπεκιάρης, ενώ τους Βετεράνους εκπροσώπησαν οι κ.κ. Βένος, Δράμπης, Γούναρης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα. Ο Σύλλογος βετεράνων θα αγοράσει 20 εισιτήρια διαρκείας στα πέταλα του "Κλεάνθης Βικελίδης" τα οποία και θα διανείμει σε φίλους της ομάδας, ενώ παράλληλα εξεδήλωσε την επιθυμία να βοηθήσει μέσω χορηγιών τα τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ.


















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ