ΑΡΗΣ

Προφύλαξε τον Γκιάρο

Προφύλαξε τον Γκιάρο
INTIME SPORTS

Μία προπόνηση συμπεριλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη με μοναδικό απόντα για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ τον Ρονάλντο Γκιάρο.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός του Άρη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους σε αντίθεση με τον Τόνι Κάλβο που ανέβασε ακόμη περισσότερους ρυθμούς.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Ισπανός ποδοσφαιριστής θα προλάβει όχι απλώς να είναι στην αποστολή του επαναληπτικού της Πέμπτης για τα πλέι οφ του Europa League με την Αούστρια στην Βιέννη αλλά και πολύ πιθανόν να ξεκινήσει ως βασικός.


Αύριο η ομάδα του Άρη έχει ρεπό και θα επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις την Δευτέρα μπαίνοντας σε φουλ ρυθμούς εν όψει της μάχης στο Φραντζ Χορ Στάντιουμ της Βιέννης όπου στο πλευρό της θα βρεθούν περισσότεροι από 1.000 φίλαθλοί της.


Όσον αφορά τα μεταγραφικά τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται τόσο η απόκτηση του 24χρονου Γάλλου αμυντικού χαφ Ρικάρντο Φατί όσο και του 23χρονου Αργεντινού επιθετικού Τζερόνιμο Μπαράλες.


Στην περίπτωση του πρώτου υπάρχει συμφωνία με την Ρόμα ώστε να αποκτηθεί με ελεύθερη μεταγραφή για τα επόμενα τρία χρόνια και συνάμα την ιταλική ομάδα να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησής του της τάξης του 20%.


Κι όσο σε αυτή του δεύτερου ο δανεισμός του για την προσεχή αγωνιστική περίοδο από την Μπάνφιλντ όλα δείχνουν πως απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να επισημοποιηθεί σύμφωνα και με τα αργεντίνικα μέσα ενημέρωσης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ