ΑΡΗΣ

Πρόγραμμα συντήρησης ο Αγκάνθο

Πρόγραμμα συντήρησης ο Αγκάνθο

Ο Νταβίντ Αγκάνθο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, συντήρησης, στην σημερινή ημέρα στα πλαίσια της προετοιμασίας του Άρη για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Μετά το ρεπό της Τρίτης (23/10) για την ομάδα του Άρη στην σημερινή επιστροφή στις προπονήσεις ο Νταβίντ Αγκάνθο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, συντήρησης, στα πλαίσια της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει η παραμικρή ανησυχία για τον Ισπανό επιθετικό του Άρη καθώς τις επόμενες ημέρες είναι να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς.

Το ευχάριστο για το τεχνικό δίδυμο του Άρη των Νίκου Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή είναι ότι ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος συνεχίζει να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς στο κανονικό πρόγραμμα μετά το θετικό αποτέλεσμα του υπέρηχου που είχε υποβληθεί χθες.

Σε ένα αποτέλεσμα που έδειξε ότι έχει υποχωρήσει το αιμάτωμα στο πόδι του με αποτέλεσμα από σήμερα να μπήκε σε ρυθμούς ομάδας και πάλι μετά από σχεδόν δύο μήνες απουσίας αφήνοντας πίσω του το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούσε όλο αυτό το διάστημα.

Από την Κυριακή εξάλλου θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο Ανδρέας Ηρακλής αφήνοντας πίσω του την Αθήνα, έπειτα από το σοβαρό τραυματισμό του στο φιλικό με την Ρόμα και το χειρουργείο στους χιαστούς.

Ο 22χρονος αμυντικός που την προσεχή Δευτέρα θα βρεθεί στις κερκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης" και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μέσα μετά από δύο με τρεις μήνες.

Κι όσο για το αυριανό πρόγραμμα της προετοιμασίας του Άρη περιλαμβάνει μια πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ