ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Προκριματικά Μουντιάλ: Η Βραζιλία πέρασε διά πυρός και σιδηρού από τη Χιλή, ισοπαλία για την Αργεντινή στην επιστροφή του Μέσι

Ο Ιγκόρ Ζεσούς
Ο Ιγκόρ Ζεσούς πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Χιλή @ 2024 ESTEBAN FELIX / AP IMAGES

Η Βραζιλία πέτυχε μεγάλο διπλό στο Σαντιάγκο και παραμένει σε ασφαλή θέση για να τσεκάρει ένα εισιτήριο για το Μουντιάλ του 2026. Η Αργεντινή κόλλησε στο 1-1 με τη Βενεζουέλα.

Η Βραζιλία πέρασε διά πυρός και σιδήρου από την έδρα της Χιλής, επικρατώντας 2-1 με ανατροπή και διατήρησε διαφορά τριών βαθμών από την όγδοη Ουρουγουάη, ακριβώς στα μισά της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2026 για τη ζώνη της Λατινικής Αμερικής.

Η ομάδα του Ρικάρντο Γκαρέκα προηγήθηκε στο 2ο λεπτό με τον Εντουάρντο Βάργκας, αλλά η σελεσάο το έφερε τούμπα. Ο Ιγκόρ Ζεσούς λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους ισοφάρισε σε 1-1 και ο Λουίς Ενρίκε στο 89' χάρισε το μεγάλο τρίποντο.

Η Αργεντινή που ηγείται της κούρσας έμεινε στο 1-1 με τη Βενεζουέλα στο Ματουρίν, έχοντας ξανά τον Λιονέλ Μέσι στη σύνθεσή της. Ο Οταμέντι έδωσε το προβάδισμα στους πρωταθλητές κόσμου στο 13ο λεπτό, αλλά η Βενεζουέλα πήρε τον βαθμό με τον Σάλομον Ρονδόν στο 65ο λεπτό.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ