CHAMPIONS LEAGUE

Πρόκριση με Χόντα η ΤΣΣΚΑ

Πρόκριση με Χόντα η ΤΣΣΚΑ
χόντα

Η ΤΣΣΚΑ κέρδισε με 2-1 την Σεβίλλη στην Ανδαλουσία & πήρε ιστορική πρόκριση στoυς "8" (vds)

Μοιραίος ήταν ο τερματοφύλακας των Ισπανών, Αντρές Παλόπ, καθώς έκανε τραγικό λάθος σε εκτέλεση φάουλ του Χόντα και με αυτό το γκολ οι Ρώσοι πήραν την νίκη-πρόκριση.
Σεβίλλη - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-2

Σκόρερς: 41' Περότι / 39' Νέτσιντ, 55' Χόντα
Γήπεδο: "Ραμόν Σάντσεθ-Πιθχουάν", Σεβίλλη
Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)

Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς για την Σεβίλλη μόλις στο 3' με το κοντινό πλασέ του Λουΐς Φαμπιάνο να αποκρούει ο Ιγκόρ Ακινφέεβ, ενώ την σέντρα είχε κάνει ο Χεσούς Νάβας από δεξιά.

Στο 13' ο Μίλος Κράσιτς με μακρινό σουτ απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Αντρές Παλόπ, ενώ στο 26' ο Χόντα είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία με το πρώτο του σουτ να αποκρούει ο Ισπανός πορτιέρο και το δεύτερο να είναι άστοχο.

Μέσα σε τρία λεπτά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου οι ομάδες σκόραραν αμφότερες, έτσι "ισοφαρίστηκε" το σκορ του πρώτου αγώνα στην Μόσχα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 39' με το πλασέ του Τόμας Νέτσιντ, με τον Τσέχο έπειτα από την πάσα του Κεϊσούκε Χόντα να κάνει εξαιρετικό κοντρόλ και να εκτελεί εν συνεχεία ιδανικά τον Παλόπ.

Στο 41' ήρθε η απάντηση από την ομάδα της Ανδαλουσίας με την κοντινή προβολή του Ντιέγκο Περότι από την μπαλιά του Χεσούς Νάβας.

Η ΤΣΣΚΑ δεν άργησε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα προηγήθηκε με 2-1 στο 55' με την εκτέλεση φάουλ του Κεϊσούκε Χόντα.

Ο Ιάπωνας άσος εκτέλεσε δυνατά στέλνοντας την μπάλα αριστερά αλλά όχι ψηλά στην εστία του Παλόπ, ο οποίος θα μπορούσε να μπλοκάρει κιόλας, αλλά έκανε πολύ κακή απόκρουση και ουσιαστικά κατεύθυνε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του.

Στο 78' ο Ακινφέεβ αν και πεσμένος απέκρουσε το πλασέ του Λουΐς Φαμπιάνο, ενώ πρώτα είχε απεκρούσει το σουτ του Αντριάνο.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Παλόπ, Στανκεβίτσιους, Ντραγκουτίνοβιτς, Φάσιο, Φερνάντο Ναβάρο (74' Αντριάνο), Ρενάτο (71' Νεγκρέδο), Ζοκορά, Χεσούς Νάβας, Ντιέγκο Καπέλ (46' Κανουτέ), Περότι, Λουΐς Φαμπιάνο.
ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεβ, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Σενικόβ, Αλντονίν, Σεμπρέρας, Κράσιτς (72΄Οντιά), Μαρκ Γκονσάλες (88' Μαμάεβ), Χόντα (82' Ράχιμιτς), Νέτσιντ.























TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ