ΙΩΝΙΚΟΣ

Πρόκριση στο Αγρίνιο

Πρόκριση στο Αγρίνιο
ΒΑΡΤΖΙΩΤΗΣ

Με χαλάρωμα γι αυτούς που συμπεριελήφθησαν στη 18άδα και προπόνηση εντατικής μορφής για τους υπόλοιπους, ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία

Οι παίκτες που επέλεξε να έχει στη διάθεσή του ο Χόρχε Μπάριος για το ματς με τον Παναιτωλικό, είναι οι Μπαρτζώκας, Λουκινί (τερματοφύλακες), Οικονόμου, Ζωγραφάκης, Φαμπίνιο, Μακόρ, Προχορένκοφς, Νότας, Μελαμπιανάκης, Βουρεξάκης, Ηλιόπουλος, Ουκάρ, Κιμπικούλα, Ξενίδης, Τόσκας, Παβιό, Γκρανέρο και Νατσούρας.
Αναφερόμενος στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, που είναι ο πρώτος επίσημος αγώνα για την εφετινή σεζόν, ο προπονητής του Ιωνικού, Χόρχε Μπάριος, δήλωσε: "Αφήνουμε πλέον πίσω μας τους φιλικούς αγώνες και αρχίζουμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Ομως, αυτό που πιστεύω εγώ και προσπαθώ να μεταφέρω στους παίκτες μου είναι ότι ο Ιωνικός είναι μια μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να παίζει πάντα για τη νίκη, είτε παίζουμε με μια ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας, είτε παίζουμε με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ωστόσο, στα φιλικά δεν χάνει κανείς τίποτα, ενώ στα επίσημα ματς το παραμικρό λάθος πληρώνεται είτε με απώλεια βαθμών είτε με αποκλεισμό από τη συνέχεια μιας διοργάνωσης, όπως είναι το κύπελλο. Γι αυτό θα πρέπει να είμαστε πάντα σοβαροί, πειθαρχημένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο σε κάθε γήπεδο. Αλλωστε μην ξεχνάτε πως το κύπελλο είναι ο κατ εξοχήν θεσμός των εκπλήξεων και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρουσιαστούμε χαλαροί και επιπόλαιοι.

Αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα στην επιθετική γραμμή, αφού δεν έχουμε στη διάθεσή μας τους τραυματίες, Γκόγκα, Κωνσταντινίδη, Σαχινίδη και Κωλέτση, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε μικρά περιθώρια επιλογών. Ομως, είμαι σίγουρος ότι οι υπόλοιποι παίκτες θα κάνουν το χρέος τους και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους απέναντι σε μια φιλόδοξη ομάδα η οποία θα έχει την υποστήριξη πάρα πολλών οπαδών της.

Ωστόσο, επαναλαμβάνω ότι ο Ιωνικός είναι μια μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να βρίσκει πάντα τον τρόπο να ξεπερνάει τις όποιες δυσκολίες. Μας ενδιαφέρει πολύ ο θεσμός του κυπέλλου και πρέπει να γυρίσουμε από το Αγρίνιο με την πρόκριση για την επόμενη φάση".

Στο μεταξύ, χθές το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης, ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα σεζόν, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, κ. Μανώλη Τσαχειλίδη. Το αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Στυλιανός, ενώ στη συνέχεια μίλησε στους παίκτες ο κ. Τσαχειλίδης ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους, ζήτησε από τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πραγματοποιήσει ο Ιωνικός τους στόχους του.

Ο πρόεδρος του Ιωνικού, επανέλαβε στους παίκτες ότι το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ο προπονητής Χόρχε Μπάριος, τον οποίο πρέπει να υπακούουν τυφλά και να κάνουν τα πάντα για το καλό της ομάδας, που είναι και δικό τους καλό.










TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ