ΑΡΗΣ

"Πρόκριση στο Μάντσεστερ"

"Πρόκριση στο Μάντσεστερ"
Νέτο INTIME SPORTS

Ο Ντάρσι Νέτο ξεκαθάρισε ότι ο Άρης μπορεί να προκριθεί στο Μάντσεστερ, καθώς το 0-0 είναι πονηρό αποτέλεσμα. Ποια "μπηχτή" έριξε στον Κούπερ και τι είπε για Χαβίτο, αλλά και τον ίδιο.

Ο αμυντικός του Άρη παραχώρησε συνέντευξη στη "Real News" στην οποία αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του, αλλά και το διαφορετικό πρόσωπο που παρουσιάζει στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε τι δήλωσε αναλυτικά...

Μπορεί ο Άρης να πάρει την πρόκριση στην Αγγλία;

"Φυσικά και μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Το 0-0 είναι πονηρό αποτέλεσμα. Έχουμε δυνατότητες και έχουμε αποδείξει και στη Μαδρίτη και με τη Λεβερκούζεν ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει".

Πως έζησες τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι;

"Σίγουρα το να αγωνίζεσαι με τέτοιες ομάδες ως αντίπαλος είναι σημαντικό. Δεν αλλάζει, όμως, κάτι στη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή".

Πως εξηγείς ότι ο Άρης παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο στην Ευρώπη από ότι στην Ελλάδα;

"Είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω. ίσως το γεγονός ότι στην Ευρώπη υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση από τους αντιπάλους, αλλά και από τους διαιτητές".

Θεωρείς ότι ο ευρωπαϊκός Άρης είναι "δημιούργημα" Κούπερ;

"Δεν είναι δυνατόν να διαχωρίζουμε τον ευρωπαϊκό Άρη από τον ελληνικό. Η διοίκηση, ο εκάστοτε προπονητής και οι παίκτες είναι υπεύθυνοι για τα θετικά και τα αρνητικά σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Είπες ότι με τον Μιχαλήτσιο η ομάδα αγωνίζεται πιο ελεύθερα. Τι εννοούσες;

"Αυτό ακριβώς που είπα. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα και την ελευθερία από τον προπονητή να αγωνίζονται με μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στο γήπεδο".

Ποιο είναι το δυνατό "όπλο" του Άρη και ποια η αδυναμία του;

"Αυτή η ερώτηση είναι για προπονητές".

Θεωρείς ότι ο Άρης θέλει ενίσχυση;

"Ακόμη κι η Ρεάλ Μαδρίτης κι η Μπαρτσελόνα χρειάζονται ενίσχυση. Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι ο Άρης έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Το δείχνει άλλωστε κι η ευρωπαϊκή μας πορεία".

Ποιος είναι ο στόχος σου με τον Άρη;

"Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με της ομάδας. Για φέτος θέλουμε να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην Ευρώπη και φυσικά για να μπούμε στα πλέι-οφ για να διεκδικήσουμε με το καλύτερο δυνατό".

Θέλεις να παραμείνεις στην ομάδα; Έχεις άλλες προτάσεις και αν έχεις τις εξετάζεις;

"Πριν από έξι μήνες ανανέωσα το συμβόλαιο με την ομάδα. Γιατί να θέλω να φύγω από τον Άρη; Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες σζτην Ελλάδα και με καλή ευρωπαϊκή παρουσία".

Φαίνεσαι πολύ ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα. Τι έχει αλλάξει;

"Ίσως να βλέπετε ότι είμαι ανεβασμένος, επειδή βρίσκω δίχτυα. Παίζω σε μια διαφορετική θέση, αλλά πολλές φορές ο κόσμος κρίνει αν είναι καλός ένας παίκτης από το αν θα πετύχει ένα γκολ. Δεν είναι, όμως, έτσι τα πράγματα".

Πως κρίνεις τη συμπεριφορά του Χαβίτο;

"Δεν θέλω να κρίνω έναν πρώην συμπαίκτη μου. Καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του και υπόλογος των επιλογών του".

Πως φαντάζομαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;

"Όπως είμαι και σήμερα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ