ΑΡΗΣ

Προλαβαίνει ο Γκουγκουλιάς

Προλαβαίνει ο Γκουγκουλιάς
Γκουγκουλιάς

Την ώρα που ο Κόκε αγώνα δρόμου να προλάβει τον αγώνα με τον ΠΑΟ όλα δείχνουν ότι ο Γκουγκουλιάς θα αγωνιστεί

Ο Γκουγκουλιάς δείχνει πως είναι πλέον έτοιμος να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί και μέσα στην εβδομάδα και να βρίσκεται και στην αποστολή για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του ο Όγιος δεν έχει κρύψει στις συνομιλίες μαζί του ότι τον υπολογίζει και περιμένει να είναι απόλυτα έτοιμος για να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Παράλληλα έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες να δώσει το παρών κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Βολιβιανός Νάτσο Γκαρσία που και αυτός από σήμερα αναμένεται να προσπαθήσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Όσο για τον Σπύρο Γόγολο αν και χθες προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα έδειξε μετά το τέλος αρκετά εξουθενωμένος με αποτέλεσμα να μην βγάλει όλη την προπόνηση.

Τέλος το επόμενο 48ωρο φαντάζει καθοριστικό για τον Σέρτζιο Κόκε αναφορικά με την συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τον ίδιο να μην θέλει ούτε για αστείο να σκέφτεται ενδεχόμενη απουσία του εκφράζοντας μάλιστα την σιγουριά του στις συζητήσεις του με τους συμπαίκτες του.

Στην περίπτωση πάντως που ο Ισπανός επιθετικός δεν τα καταφέρει τότε στην κορυφή της επίθεσης του Άρη θα τοποθετηθεί ο Γκιλέρμε.

Όσο για τον Γκιγιέρμο Όγιος; Ο τεχνικός του Άρη αν και θέλει οι παίκτες του να παραμένουν προσγειωμένοι είναι γεγονός ότι η νίκη επί του Εργοτέλη λειτούργησε ευεργετικά για την ψυχολογία της ομάδας του εν όψει τόσο του ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό όσο και τον δύο εκτός έδρας αγώνών στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα και στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ