ΑΡΗΣ

Προληπτικά ο Κάλβο

Προληπτικά ο Κάλβο
μαζινιο

Ο προπονητής του Άρη, Ιομάρ Μαζίνιο, στην τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης για τον αγώνα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ τον χαρακτήρισε ως τον σημαντικότερο της χρονιάς

" Έχουμε πλήρη επίγνωση της κρισιμότητας του αγώνα και γνωρίζουμε τις δυσκολίες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Από τη μία πλευρά ο αντίπαλος μας ψάχνει για μια καλύτερη θέση στα πλέι οφ, αλλά από την άλλη κι εμείς δίνουμε τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς και γι΄ αυτό πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές σ΄ όλο τον κόσμο θέλουν να παίζουν σε τέτοια ματς γιατί είναι αγώνες με πολύ μεγάλο κίνητρο. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν και το επιπλέον κίνητρο θα δώσουμε αυτόν τον αγώνα για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα μεγαλώσουν τα όνειρά μας για είσοδο στα πλέι οφ και για υλοποίηση του στόχου μας.

Επομένως ταξιδεύουμε στην Αθήνα με μία, μοναδική, σκέψη στο μυαλό μας. Να παλέψουμε στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζω ότι με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε...", ήταν η γραπτή δήλωση του Βραζιλιάνου τεχνικού του Άρη.

Στα αγωνιστικά μόνον ο Τόνι Κάλβο ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση για προληπτικούς λόγους. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ήταν στη διάθεση του Μαζίνιο.

Όσο για την αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 11:00 το πρωί στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και αμέσως μετά έχοντας ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα ανακοινωθούν οι ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν την αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα για την Αθήνα και το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ