ΑΡΗΣ

Πρόμπιερζ: "Καλύτεροι από το 1 ως το 90"

Πρόμπιερζ: "Καλύτεροι από το 1 ως το 90"
INTIME SPORTS

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και υποσχέθηκε περισσότερη δουλειά την εβδομάδα που έρχεται. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

"Πρώτα θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα μου για το σημερινό παιχνίδι. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα ενώ και στην οργάνωση του παιχνιδιού έδειξε πολλά θετικά στοιχεία", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός των "κιτρινων", και συνέχισε:

"Για μένα στην καρδιά μου όμως υπάρχει ακόμη η ήττα από τον Πανιώνιο. Για αυτό και από την μια πλευρά χαίρομαι για την νίκη και από την αλλη θέλω να πιστεύω ότι δεν θα επαναληφθεί και στην Τρίπολη ό,τι με τον Πανιώνιο.

Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι το ότι είπαμε πριν το παιχνίδι το εφαρμόσαμε. Θέλαμνε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να παίξουμε και επιθετικά. Ξέραμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός αλλά θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Παίξαμε επιθετικά κάτι που ήθελα να γίνει βήμα βήμα από την πρώτη μου παρουσία θέλοντας να σημειώσουμε πρόοδο ως ομάδα. Το γεγονός ότι κερδίσαμε σήμερα δεν σημαίνει ότι την επόμενη εβδομάδα θα δουλέψουμε λιγότερο αλλά παραπάνω.

Από το σημερινό παιχνίδι είμαστε ικανοποιημένοι. Κερδίσαμε καθαρά και πιστεύω ότι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ήμασταν η καλύτερη ομάδα".


Για την εικόνα της ομάδας του σε σχέση με την δική του παρουσία σημείωσε: "Δεν μπορώ να εστιάσω κάπου αφού δεν μπορώ να ξέρω τι σύνεβαινε πριν έρθω εγώ. Το ζητούμενο για την ομάδα είναι να έχουμε μία σειρά θετικών αποτελεσμάτων από εδώ και στο εξής.


Αυτό που συζητήσαμε και με τους παίκτες είναι ότι όποιος δουλεύει καθημερινά σκληρά στην προπόνηση θα πάρει και την ανάλογη ανταμοιβή.

Το σημαντικό για μένα είναι να βγάζουμε προς τα έξω μία εικόνα ομάδα και εύχομαι αυτήν την εβδομάδα θα γνω ρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για τον επόμενο αγώνα".


Για το ότι το γκολ του Παναθηναϊκού ήρθε από στημένη φάση είπε: "Αυτό πάντα ενοχλεί έναν προπονητή δεδομένου ότι δουλεύουμε στις προπονήσεις στις στημένες φάσεις και δεχθήκαμε πάλι ένα τέτοιο γκολ.


Το δεχθήκαμε όμως από τον Παναθηναϊκό που βάζει γκολ από στημένες φάσεις. Δεν μπορούμε όμως να τα αλλάξουμε όλα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Μπορούμε να κρατήσουμε ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα αν και μετά την ισοφάριση χασαμε για λίγο τον ρυθμό μας. Και εμείς όμως μέσα από στημένη φάση βάλαμε ένα γκολ. Αν και ικανοποιημένοι θα πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας".


Όταν του ζητήθηκε μετά από τέσσερα παιχνίδια στον πάγκο του Άρη έχοντας δύο νίκες και δύο ήττες να οριοθετήσει στόχους είπε: "Εγώ κατέβηκα από το αεροπλάνο και πήγα κατευθείαν στον πάγκο. Από το αεροπλάνο είδα κάποιο φως το οποίο η ομάδα το βγάζει προς τα έξω σιγά σιγα".


Για την εικόνα του Ντάνιελ Τσέζαρεκ στα τελευταία δύο παιχνίδια όπου ο Κροάτης επιθετικός επανήλθε στην δράση υπογράμμισε: "Του είπα πόσο καλός παίκτης είναι και ότι μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του. Δεν είπαμε κάτι άλλο".


Για τα μέχρι στιγμής συμπεράσματά του από την εξέλιξη της ομάδας του δήλωσε: "Εγώ πάντα λέω ότι μπορούμε να λέμε πολλά αλλά το βασικό είναι το τι βλέπει ο κόσμος στο γήπεδο. Εγώ δεν είμαι ένας προπονητής που αρέσκεται στα πολλά λόγια.


Θέλω να έχω την ομάδα μου έτοιμη μέσα στο γήπεδο με την πράξη να έδειξε ότι μπορούμε να κερδίζουμε τους αγώνες. Θα πρέπει να λετιουργούμε όπως σήμερα σαν ομάδα ακόμη και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ήδη μειώσαμε τον αριθμό του ρόστερ στην ομάδα.


Και δεν είναι ότι κάνοντας αυτόν τον διαχωρισμό δεν είπαμε ότι στο ένα γκρουπ είναι οι καλοί και στο άλλο οι λιγότερο καλοί αλλά για να δουλεύουμε καλύτερα. Όλοι όμως έχουνε διαπιστώσει ότι δουλεύοντας θα έχουνε την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους".


Για την πρώτη εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League επισήμανε: "Το γεγονός είναι ότι η ομάδα κέρδισε για πρώτη φορά στην έδρα της. Εμείς παρακολουθούμε τον αντίπαλο τουλάχιστον μία εβδομάδα νωρίτερα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι κάθε φορά θα παίζουμε με τον ίδιο τρόπο αλλά με αυτόν που θα μας φέρνει την νίκη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ