ΑΡΗΣ

Πρόμπιερζ: "Με μεγάλο πάθος"

Πρόμπιερζ: "Με μεγάλο πάθος"
INTIME SPORTS

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ σε δηλώσεις του για το παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη έκανε λόγο για μεγάλο πάθος που πρέπει να έχουν οι παίκτες του για να φτάσουν στην δεύτερη νίκη

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ σε δηλώσεις του για το παιχνίδι του Άρη της Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη έκανε λόγο για μεγάλο πάθος και προσοχή από τους ποδοσφαιριστές του.

Ο 39χρονος Πολωνός τεχνικός του σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA επισήμανε πως οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να έχουνε σωστές τοποθετήσεις στις στημένες φάσεις.

Μεταξύ άλλων στάθηκε και στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου κάνοντας λόγο για το θέλω των ποδοσφαιριστών του να δείξουνε πράγματα ενώ δεν απέκλεισε και αλλαγές στο βασικό σχήμα.

" Για μας είναι πολύ καλό το γεγονός ότι έχουμε καλή ψυχολογία από τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ. Χρειαζόμαστε βελτίωση σε πολλά πράγματα και γι' αυτό δουλεύουμε αυτή την εβδομάδα ώστε να βελτιώσουμε τα αδύνατα μας σημεία.

Έχουμε ένα δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι μπροστά μας και χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ. Πρέπει να παρουσιαστούμε με μεγάλο πάθος όπως κάναμε και στην Κρήτη αλλά και με μεγάλη προσοχή.

Πρέπει να έχουμε σωστές τοποθετήσεις στις στημένες φάσεις για να πάρουμε και πάλι την νίκη", υποστήριξε ο Πρόμπιερζ για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο τη φορά αυτή τον Πανιώνιο μετά τον ΟΦΗ.

Σε ερώτηση δε για την αλλαγή τεχνικού στον Πανιώνιο απάντησε πως: " Ξέρουμε ότι ο Πανιώνιος άλλαξε προπονητή και αυτό πολλές φορές μπορεί είναι κακό για τον αντίπαλο διότι οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να δείξουν πράγματα στον νέο προπονητή.

Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές που δεν περιμένουμε, ο Άρης όμως πρέπει να παίζει για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε την Κυριακή".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ