ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπονείται με την Ρέιντζερς ο Γκατούζο

Προπονείται με την Ρέιντζερς ο Γκατούζο
Γκατοούζο

Με την ομάδα της Ρέιντζερς προπονείται ο Τζενάρο Γκατούζο προσπαθώντας να μείνει σε φόρμα εν όψη εορτών

Ο αμυντικός μέσος της Μίλαν Τζενάρο Γκατούζο προπονείται στο αθλητικό κέντρο της Ρέιντζερς μιας και το πρωτάθλημα στην Ιταλία έχει διακοπεί λόγο εορτών, η ομάδα της Γλασκώβης βρίσκεται στην καρδία του ποδοσφαιριστή μιας και ήταν μέλος της την σεζόν 1997-1998 πραγματοποιώντας 40 εμφανίσεις. Επίσης στην Σκωτία γνώρισε και την γυναίκα του στην περίοδο που έπαιζε εκεί.
Τώρα λοιπόν έχει την ευκαιρία να δει κάποια γνωστά πρόσωπα μιας και βρίσκεται εκεί για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, αλλά όπως ήταν φυσικό τα δημοσιεύματα άρχισαν να οργιάζουν για ενδιαφέρον της Ρέιντζερς για την απόκτηση του.

“Η Ρέιντζερς ήταν πάντα μέσα στην καρδιά μου ενώ είναι μέρος της ζωής μου και της οικογένειας μου, έτσι είναι υπέροχο που θα περάσω κάποιες μέρες εδώ και θα προπονούμε με την ομάδα, ενώ θα έχω την ευκαιρία να δω κάποιους παλιούς καλούς μου φίλους”, είπε ο Γκατούζο.

“Η Μίλαν δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, έτσι κανόνισα να περάσω μερικές μέρες στο Murray Park για να κρατηθώ σε φόρμα. Φυσικά άκουσα τα δημοσιεύματα και σας το λέω να το ξέρετε, δεν επιστρέφω πίσω είμαι παίκτης της Μίλαν και θα παραμείνω”.

“Είμαι ακόμα φίλος με τους Γουόλτερ Σμιθ και Άλι Μακόιστ, όταν τους είδα από κοντά διαπίστωσα ότι δεν έχουν αλλάξει καθόλου. Επίσης είδα τους Ίαν Ντούραντ και Μπάρι Φέργκινσον που ήταν στην ομάδα όταν πρωτοήρθα από την Ιταλία”.




Ο ποδοσφαιριστής επίσης βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε το παιχνίδι της Ρέιντζερς με την Μάδεργουελ, που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Γλασκώβης με σκορ 3-1.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ