ΙΩΝΙΚΟΣ

Προπονήσεις στο Καρπενήσι

Προπονήσεις στο Καρπενήσι
New Image

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις του Ιωνικού στο Καρπενήσι

Η αποστολή του Ιωνικού αποτελείται από 29 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα από τους Μπαρτζώκα, Ερνάντο, Παλάσκα, Ουκάρ, Κιμπικούλα, Μακόρ, Παβιό, Βουρεξάκη, Καραδέμητρο, Γκούτμαν, Κωλέτση, Κοτίτσα, Μελαμπιανάκη, Νατσούρα, Ξενίδη, Πουλόπουλο, Σαχινίδη, Σίμο, Σταμπούλογλου, Γκόγκα, Ζωγραφάκη, Γιόντη, Λοϊζίδη, Οικονόμου, Ντα Κόστα, Γεμενετζή, Νότα, Μπόε και Γατσάι.
Οι δύο τελευταίοι θα αγωνιστούν φέτος με τα χρώματα της Σπίθας Ιωνικού Νικαίας, αλλά για την καλύτερη προετοιμασία τους κρίθηκε σκόπιμο να ακολουθήσουν το προπονητικό πρόγραμμα της ΠΑΕ Ιωνικός.

Στην Αθήνα έμεινε, προκειμένου να ολοκληρώσει το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, μετά την εγχείρηση στην οποία είχε υποβληθεί, ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος θα πάει στο Καρπενήσι, την Παρασκευή, μαζί με τους Προχορένκοφς και Φαμπίνιο, ο οποίοι στο μεταξύ θα έχουν έρθει στην Ελλάδα.

Οσον αφορά στον Μπαστιανίνι, ο Αργεντινός παίκτης επέστρεψε στην Ελλάδα, αλλά o πρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Κανελλάκης, αρνήθηκε να τον δεχθεί καθώς ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για τη λύση του συμβολαίου του. Συμπεριφορές σαν και αυτή του ξένου ποδοσφαιριστή δεν πρόκειται να γίνουν δεκτές και η διοίκηση της ΠΑΕ είναι αποφασισμένη φέτος να μη δεχθεί το παραμικρό φαινόμενο απειθαρχίας και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς.

Εξάλλου, κοντά στο τέλος της συνεργασίας με την Στάθη Ρόκα βρίσκεται ο Ιωνικός. Ο παίκτης, που πέρσι είχε δοθεί δανεικός στον Βύζαντα, ζήτησε να μείνει ελεύθερος και η διοίκηση δεν έχει αντίρρηση να του ικανοποιήσει το αίτημα. Ετσι, ΠΑΕ και ποδοσφαιριστής συμφώνησαν σε ένα εύλογο τίμημα για τη λύση του συμβολαίου του και εντός των ημερών αναμένεται να ολοκληρωθεί η αποχώρησή του από την ομάδα.

Στο μεταξύ, η ενίσχυση της Σπίθας Ιωνικού Νικαίας 2007, συνεχίζεται καθώς άλλος ένας ποδοσφαιριστής, μετά τους Μπόε και Γατσάι, θα φορέσει τη φανέλα της και θα την ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας Πειραιά, με στόχο την άνοδό της στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Πρόκειται για τον Ιωάννη Κωνσταντινίδη, ο οποίος πέρσι είχε δοθεί δανεικός στον Σαρωνικό και έκανε πάρα πολύ καλές εμφανίσεις στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Τέλος, από σήμερα έχουν τεθεί σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας του Ιωνικού για τη νέα περίοδο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Δάφνης 5, Κορυδαλλός) και οι τιμές τους έχουν ως εξής: Θύρα 5, 500 ευρώ, θύρα 1-2, 100 ευρώ και θύρα 3, 50 ευρώ.













TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ